Akersposten

Knalltips for søndagsturen

TV-aksjonen trenger flere bøssebærere søndag 22. oktober. Foto: TV-aksjonen

Har du tenkt deg ut på tur i ettermiddag og lurer på hvor du skal legge turen? Hva med å gå med bøsse?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2017 kl 11:05

ULLERN/VESTRE: Akersposten har fått en henvendelse fra TV-aksjonen om å oppfordre til å gjøre en innsats for årets TV-aksjon, som samler inn penger til UNICEF.

TV-aksjonen Oslo har lagt ut denne meldingen på Facebook:

«Kjære alle i Oslo. I morgen (altså søndag, red.anm.) er årets TV-aksjon NRK med UNICEF. Sammen skal vi gjøre en stor forskjell for barn og unges mulighet for skolegang i Pakistan, Columbia, Sør Sudan, Mali og Syria. For å få dette til trenger vi fortsatt bøssebærere i morgen. Vi håper du vil være med på en to timers hyggelig, meningsfull og solidarisk tur. Ring 02025 og meld deg på som bøssebærer. Tusen takk.»

Møt opp!

Hvis du ønsker å gjøre en innsats for UNICEF, trengs det flere bøssebærer i hele vårt område. Det er bare å møte opp på et av disse stedene:

  • Ris menighetshus, søndag klokken 15.30
  • Hovseter skole, søndag klokken 15.45
  • Stoppestedet, Lilleaker, Sponhoggveien 2, søndag klokken 15.45
  • Smestad skole, søndag kl 16

Du kan lese mer om årets TV-aksjon her

LES OGSÅ: Lyktestolpe knakk tvers av etter kollisjon

Eldre kvinne fralurt gullsmykke på Lilleaker

Boligbrann på Lilleaker

Heming-gutten Morten Thorsby drømmer om å avslutte karrieren i Lyn

Butikk på Vinderen runder 30

De lever et hundeliv – og digger det!

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...