Akersposten

– Knallfornøyd med resultatet

– Vi er kjempestolte av å ha et Quentin-verk hos oss! sier Aks-leder på Holmen skole, Cato Holmen. Ideen til å ta kontakt med kunstneren fikk han etter å ha lest en artikkel på Akersposten

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2021 kl 14:07

HOLMEN: Sist høst skrev Akersposten om den franske arkitekten og kunstneren Quentin Desveaux som fikk lov til å slå seg løs i den tidligere ganske grå og triste undergangen ved E18 på Lysaker. Der gledet han brukere av tunnelen med friske farger og spennende motiver.

På relativt nye Holmen skole er det flere store vegger, og leder for Aktivitetsskolen, Cato Holmen, forteller at de hadde begynt å tenke på muligheter for å dekorere noen av veggene.

– Jeg hadde selv sett kunsten på Lysaker, og så leste jeg saken på Akersposten om Quentin. Jeg tok kontakt med ham på Facebook, sier Holmen.

Verdensrommet har vært et tema på Holmen skole, som ble tatt i bruk høsten 2018.

– Han fikk frie tøyler innen temaet «verdensrommet», da kunstnerne som utsmykket skolen før åpning i 2018 også hadde dette temaet, sier Holmen.

– Forbi her er det mange som går hver eneste dag. Det var et veldig kjedelig rom, sier Holmen.

– Super nice!

Vi spør kunstneren hva han syns om oppdraget.

– Det var super nice! Når det er så grått og kjedelig som det var her, liker jeg å bruke farger. Masse farger, sier Quentin Desveaux.

Franskmannen er arkitekt, og etter å ha studert i Trondheim, har han bodd de siste par årene på Majorstuen.

– Nå holder jeg på å etablere et firma som arkitekt og kunstner, sier han.

Super tilbakemelding

En fjerdeklassing som går forbi er ikke i tvil om hva han syns om det nye kunstverket på veggen.

– Det er sjukt bra! Han er en av verdens beste til å male! utbryter gutten.

Kunstneren smiler og sier at sånne tilbakemeldinger er det beste han kan få.

– Vi er knallfornøyd med resultatet, avslutter Aks-leder Holmen. – Vi er kjempestolte av å ha et Quentin-verk hos oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...