Akersposten

Kjendiser i fleng på melkesyrefest

TRAPPELØP: Det blir full rulle for flere hundre deltagere og titalls kjendiser i de utfordrende trappene i Holmenkollbakken. Her: Mosjonistene Martine Anker (t.v) og Ingrid Aaen (t.h) sammen med arrangementssjef Lasse Rypdal.
Foto: Pål Magnus Tømmervold

Men også hverdagsmosjonister kan gyve løs på Norges heftigste trappeløp, Kollentrappa. Du er bare 600 trinn unna en personlig triumf!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2017 kl 09:33

HOLMENKOLLEN: - Hovedgrunnen til å være med er utsikten, mestringsfølelsen og at det er et kort og skånsomt løp. Her blir det god stemning, og alle som har fylt syv år fra og med 2017 er kvalifisert til å være med, sier Lasse Rypdal, leder av Trappefolket/Kollentrappa.

Akersposten.no møter den entusiastiske arrangementssjefen i bunnen av hoppbakken, når han holder på med å selge inn konseptet overfor et titalls treningsentusiaster i anlegget.

Velkjente fjest

Han forteller at helseminister Bent Høie er start nummer 1 mandag kveld, og at en rekke andre kjendiser har sagt ja til å delta:

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre, Venstres Abid Raja, medaljegrossisten fra Paralympics, Cato Zahl Pedersen, Sven Mollekleiv i Røde Kors, eks-langrennsløper Bente Skari, eks-skihopper Bjørn Einar Romøren, eks-høydehopper Hanne Haugland, vokalist i Surferosa, Mariann Thomassen, håndballspilleren Sebastian Barthold, Aktiv mot Krefts Helle Aanesen, tidligere sandvolleyballspiller Vegard Høidalen og verdensmester i kickboksing Thea Therese Vingmark Næss m.fl er blant dem som stiller opp som ledsagere for funksjonshemmede.

Nytt i år er nemlig at Funkis Bislett, en aktiv treningsgruppe for funksjonshemmede, også skal være med, ved siden av Aktiv mot kreft og Aktiv for epilepsi.

Treningsentusiaster er velkomne!

Blant hverdagsmosjonistene, som skal stille, finner vi Martine Anker (29) fra Høvik. Når Akersposten.no tilfeldigvis møter den sporty 29-åringen, er hun og venninnen, Ingrid Aaen (29), fra Snarøya i ferd med å avslutte sommerens første trappetrening.

Men der Ingrid forsvinner til Lofoten i embets medfør, lover Martine å overvinne 600 trappetrinn mandag kveld.

- Jeg skal være med fordi han solgte det inn så bra,
sier Martine med henvisning til arrangementssjefen Rypdal – og legger til at hun i nærmere ett år har lovet seg selv å slå ytterligere et slag for helårskroppen

- Han spurte også i fjor om vi ville være med, men da kunne vi ikke. Så da tenker jeg at jeg får bli med i år, forteller Martine.

Sjekk dette om du er interessert

Nysgjerrig? Ta en titt på denne flotte videosnutten fra i fjor

PS: Åpningsseremonien starter klokken 18.00.
Første startende kl. 18.10, siste startende kl. 20.10.

Arrangementets hjemmeside finner du her!

LES OGSÅ: Henriks (59) surrealistiske håndverk vekker oppsikt

l]LES OGSÅ: Fitnesskongen Joachim (31): Nei, det er ikke for sent å gjøre noe med sommerkroppen 2017!

LES OGSÅ: Fryktet sinte passasjerer etter busstopp - ble hyllet

LES OGSÅ: Innehaver av vill rekordfart NED FRA Tryvann: - Tiden gir få rettigheter til å skryte

LES OGSÅ: Wow, sjekk den spinnville rekorden til Tryvann på sykkel!

LES OGSÅ: Vraket franske alper og finanslivet for et liv med hunder

LES OGSÅ: «Ganske vilt det de får til, vi befinner oss i Oslo»

LES OGSÅ: Hemings alpinprinsesse hyller klubb og foreldre[/ur

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...