Akersposten

– Kjempesignering

Vilde Anett Fjelldal (t.v, foto: Grand Bodø) og Frida Dybwig Hansen (Foto: Røa Dynamite Girls)

– Vilde er med sine ferdigheter, og med litt mer skolering, definitivt en kandidat for A-landslaget.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.12.2018 kl 15:37

RØA: Det sier Røa-trener Geir Nordby om Vilde Anett Fjelldal (21), og han fortsetter: – Bare det forteller jo bare hvilken kjempesignering vi har gjort og hvilken tilførsel for Røa dette er og vil bli.

Narvik-jenta Fjelldal kommer fra spill i Grand Bodø, og det skal ha vært flere Toppserie-klubber som har vært ute etter hennes signatur.

Røa har den siste uken faktisk signert to nye spillere til Dynamite Girls. Tidligere denne uken ble det klart at Frida Dybvig Hansen (19) bytter klubb fra Fart til Røa.

Vilde Anett Fjelldal:

21-åringen er angrepsspiller har scoret 20 mål på 50 kamper for Grand Bodø, og hun beskriver seg selv som en målbevisst og hardtarbeidende fotballspiller.

– Sånn jeg har forstått det så jobbes det veldig bra i Røa for tiden, så jeg gleder meg til å bli en del av et nytt miljø som ønsker å ta nye steg, forteller Vilde til.

– Jeg har troen på opplegget rundt laget når det kommer til både det fysiske og det sportslige. Jeg har også fått et veldig bra inntrykk når det kommer til gjengen som er der, tilføyer angrepsspilleren med 50 U-landskamper i bagasjen.

Frida Dybwig Hansen:

19-åringen ønsker å fortsette å utvikle seg som kantspiller i Røa, og hun sier hun gjerne vil bidra til at Røa tar nye steg.

– Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben og jeg har troa på at jeg kan ta nye steg her. Røa har utviklet flere talenter, og det virker som at de har en bra oppfølging på enkeltspillere. I og med at jeg skal studere i Oslo til høsten, var Røa da et enkelt valg, sier hun til klubbens nettsider.

Tidligere i desember signerte Røa to andre spillere, begge med tilknytning til landslag. Les mer om dem her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...