Akersposten

– Kioskraneren er tatt

Mannen som skal ha stått bak flere ran med kniv i høst, blant annet på Hovseter og Gressbanen, er tatt etter at bilder fra et av ranene ble offentliggjort. Foto: Skjermdump

Knivraneren på Hovseter og Gressbanen er tatt, opplyser politiet. På Narvesen Hovseter sliter den 17 år gamle jenta som ble utsatt for ranet, fremdeles etter brutale opplevelsen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.12.2016 kl 19:07

HOVSETER/GRESSBANEN: Akersposten får bekreftet fra politiet at mannen som står bak ranene av Narvesen-kiosken på Hovseter t-banestasjon og Gressbanen i månedsskiftet september/oktober, er tatt. Han skal ha blitt tatt etter at politiet la ut video fra ranet han utførte på Joker Eiksmarka.

Det var omfattende søk etter gjerningsmannen etter ranet på Hovseter tidligere i høst.

I løpet av noen dager ble minst fire kiosker og butikker ranet, og det fjerde ranet skjedde på 7-Eleven i Bogstadveien. Politiet hadde tidlig en teori om at samme gjerningsmann sto bak, og i slutten av november gikk politiet. Det bekreftes fra politiet at mannen de mener står bak ranene, nå er tatt.

Sliter etter ranet

Masoud Hodjati driver Narvesen på Hovseter stasjon, og det var hans 17 år gamle datter som sto bak kassen da raneren slo til, bevæpnet med kniv. Selv var Hodjati i et annet hjørne av kiosken da det skjedde. Han forteller at datteren sliter etter den skremmende opplevelsen på jobb.

– Det går fremover med henne, men sånt tar tid. Hun ble skikkelig skremt. Hun står ikke alene bak kassen lenger, sier Hodjati til Akersposten.no. Han forteller at han har drevet kiosken på Hovseter siden 2000, og før det drev han på Vinderen og Slemdal, men han har aldri blitt ranet på denne måten før.

– Politiet har fortalt oss at de har tatt raneren. Det er en lettelse at han er tatt. Vi mener det er den samme mannen som på bildene fra Eiksmarka, sier han.

LES OGSÅ: Kjenner du til denne mannen?

Ranet med kniv på Narvesen

Ranet 7-Eleven på Gressbanen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...