ANNONSE
Annonse

Kartlegger Slemdal - vil ha bilder

Oslo kommune ved Plan- og bygningsetaten vil lære mer om Slemdal i arbeidet med områdereguleringen og etaten vil gjerne ha bilder.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.12.2018 kl 14:20

ANNONSE
Annonse

SLEMDAL: – Det er viktig å legge opp til et bredt spekter av informasjonsinnhenting og medvirkningstiltak for å få til en god plan, sier Morten Wasstøl, avdelingsdirektør i Plan- og bygningsetaten i en pressemelding.

Kartleggingen sendes ut på e-post til beboere i planområdet, totalt cirka 3600 personer.

– I tillegg til de vanlige, formelle høringene i planprosessen hvor alle formelt kan si sin mening, skal Plan- og bygningsetaten kartlegge området på flere ulike måter. Denne spørreundersøkelsen og bilder fra beboere er en del av kartleggingen, sier Wasstøl.

Les også: Park og færre etasjer på Slemdal

Lokal kunnskap viktig

Spørreundersøkelsen er anonym, og kommunen stiller spørsmål om blant annet hvordan folk bruker nærområdet og hvordan de oppfatter Slemdal, synspunkter på skolevei og tilbud for barn og unge, samt hvilke transportmidler folk bruker i hverdagen. Spørreundersøkelsen er åpen frem til 6. januar.

– Den lokale kunnskapen som beboerne sitter inne med er viktig for planleggerne, og vi trenger mer innsikt i hvordan det er å bo på Slemdal og hva folk har behov for,sier Wasstøl

Les også: To veier blir stengt, og grunn fra 35 eiendommer blir ervervet

Bildekunnskap

I tillegg til spørreundersøkelsen, ber Plan- og bygningsetaten om bilder fra området.

– Vi vil gjerne se bilder som du mener er beskrivende for Slemdal. Bildene kan vise noe folk synes er fint eller karakteristisk for området. Det å se Slemdal gjennom nærmiljøets øyne er svært verdifullt for oss. Bildene blir også en del av datamaterialet for planarbeidet, og det supplerer kart og våre egne befaringer.

Dersom det er aktuelt å bruke bildene videre som illustrasjonsbilder, vil Plan- og bygningsetaten ta kontakt og innhente tillatelse fra den som har tatt bildet. Bildene må sendes på e-post til VisOssSlemdal@pbe.oslo.kommune.no, eller så kan de deles på Instagram med emneknaggen #VisOssSlemdal dersom du har åpen Instagramkonto. Merk gjerne med navnet ditt og hvor bildet er tatt.

Les også:

Blir dette nye Slemdal sentrum?

ANNONSE
Annonse