Akersposten

Kan du bli hyggelig nabo for en nyankommet flyktning?

VELKOMMEN: Wenche Øyen og Petter Lang ønsker velkommen til spennende konferanse om flyktinger 1. november.

Flyktninger har mange utfordringer og et godt møte med mennesker i området de flytter til betyr mye. Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Bydel Ullern arrangerer en konferanse om hvordan vi og bydelen kan bidra til gode møter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

BYDEL ULLERN: - Personer som får opphold i Norge og som bli bosatt i vår bydel kan bære på en historie som er utfordrende både fysisk og psykisk. Derfor må vi legge forholdene til rette for at deres hverdag skal bli så god som mulig, sier leder av Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne, Wenche Øyen.

Rådet ønsker velkommen til erfaringskonferanse om integrering og funksjonsnedsettelser torsdag 1. november, klokken 18.00, i Bydelsadministasjonenes hus, Hoffsveien 48. Konferansen er åpen for alle.

Påmelding til leder i Rådet Wenche Øyen innen 30. oktober:
Epost weoy@online.no eller tlf.: 47 88 29 69

- Vi vil fokusere på hvordan vi som bor bydelen kan bidra på ulike måter. Vi vet at det å bli kjent med hverandre kan føre til god psykisk helse, både for dem som flytter til bydelen, og for dem som er så heldige å få møte mennesker fra andre kulturer. Det å få et sted å bo hvor du føler deg trygg, og det å ha noen som du kan kontakte i hverdagen er en god start. Her kan vi alle bidra, sier Øyen.

PROGRAM FOR KONFERANSEN:

18.00: Velkommen v/ bydelsutvalgets leder, Carl Oscar Pedersen
Presentasjon av rådets medlemmer v/leder, Wenche Øyen

18.15: Presentasjon av tema og panelmedlemmer:

Leietaker i tilrettelagt bolig - Sadia Jabeen Iqbal
Flyktning - Mahmoud Ahmad Al Ashkar
Programrådgiver / NAV Ullern - Ellen Torjussen
Privat utleier - Christian Angell Røkke
Ullern Frivillighetssentral - Irene Schmeling Sandved

19.15: PAUSE

19.30: Diskusjon i plenum

20.30: Oppsummering og veien videre v/ leder, Wenche Øyen

20.55: Avslutning v / leder, Wenche Øyen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...