Akersposten

Justisministeren utsatt for brann i søppelkasse

ETTERFORSKER: Flere politifolk er i området og eiendommen er sperret av. Den delvis nedsmeltede søppelbeholderen skimtes i bildet. Foto: Fredrik Eckhoff

Det ikke lenge siden Mikkel Wara, som bor i Oslo vest, ble utsatt for hatefulle ytringer med nedtagging av bolig og bil. Nå har noen sannsynligvis satt fyr på en søppelkasse ved boligen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.01.2019 kl 20:14

OSLO VEST: Brannen startet visstnok litt før klokken 14.00. Da Akersposten kom til stedet rundt klokken 16.45 var det fremdeles flere politibiler i området og det ble foretatt vitneavhør i nabolaget. En delvis nedsmeltet søppelbeholder var synlig på eiendommen.

Det var Filter Nyheter som først skrev om hendelsen som skjedde denne ettermidagen. I 15.30-tida var både sivilt og uniformert politi på stedet.

Operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt bekrefter overfor Filter Nyheter at det klokka 13.52 ble meldt om branntilløp i en søppelkasse ved Waras bolig, og at de har startet etterforskning av saken med flere patruljer på stedet.

Ut over dette henviser operasjonssentralen til Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

Les også:

Waras bolig og bil i Oslo vest tagget ned med hatefulle ytringer

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...