Akersposten

Julemat blir det også i år på Hovstua

Alexander Sandli (i midten), for tiden permittert fra jobben på Scandic Holmenkollen Park Hotel fordi hotellet er stengt, lager maten på julaften på Hovstua. Hovstua-leder Kjell Even Nordbye (t.v) og mangeårig frivillig Ola Ramstad er også klare til å trå til på julaften for at mange skal få julemat også i år.

Julaften på Hovstua er avlyst, men julemat skal det bli!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2020 kl 11:06

HOVSETER/VINDEREN: For 19. året på rad, arrangerer Hovstua og Vestre Aker Frivilligsentral julefeiring. Julen er nestekjærlighetens høytid. Julaften er den dagen i året der er enkelst å få frivillige til å gi av sin tid og innsats. Unge som eldre, familier og enkeltpersoner- mennesker som kommer fra hele verden. Mange fra kulturer som ikke feirer jul, men likevel har funnet julens viktigste budskap, samhold og nestekjærlighet.

For 19. året på rad, arrangerer Hovstua og Vestre Aker Frivilligsentral julefeiring. Vanligvis samles rundt 60-70 store og små til julaften-feiring med julemat i Hovstuas lokaler på Hovseter. Dessverre må vi som alle andre endre på hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Smittevernet må prioriteres, det er vårt felles ansvar. Men jul skal det bli!

Med julegeneralene Ola Ramstad og Kjell Even Nordbye i spissen, samles en gjeng frivillige for å glede flest mulig i juletiden.

På julaften stiller de frivillige kokkene opp og lager nydelig julemat. Denne pakker vi ned i porsjoner og andre frivillige drar på juleferd for å levere ut mat til de av oss som ikke får være med på juleselskap.

I romjulen er det romjulskafé på Vinderen. Det er ikke plass til så mange, men vi organiserer det slik at flest mulig får mulighet til å få litt godt å bite i med hyggelig selskap.

Har du lyst på mat hjem på julaften? Ta kontakt med oss på telefon 23 22 05 80 eller 23 47 61 18. Hvis ikke vi svarer, legg igjen beskjed så hører du fra oss.

Frivilligsentralenes jul er i år finansiert med hjelp av Voksen menighet, Handicaplaget Vestre Aker og bydel Vestre Aker.

Gledelig jul ønskes fra alle oss på Frivilligsentralene Hovstua og Vestre Aker

Espen W. Andresen
Vestre Aker frivilligsentral

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...