ANNONSE
Annonse
Akersposten

Julemat blir det også i år på Hovstua

Alexander Sandli (i midten), for tiden permittert fra jobben på Scandic Holmenkollen Park Hotel fordi hotellet er stengt, lager maten på julaften på Hovstua. Hovstua-leder Kjell Even Nordbye (t.v) og mangeårig frivillig Ola Ramstad er også klare til å trå til på julaften for at mange skal få julemat også i år.

Julaften på Hovstua er avlyst, men julemat skal det bli!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2020 kl 11:06

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOVSETER/VINDEREN: For 19. året på rad, arrangerer Hovstua og Vestre Aker Frivilligsentral julefeiring. Julen er nestekjærlighetens høytid. Julaften er den dagen i året der er enkelst å få frivillige til å gi av sin tid og innsats. Unge som eldre, familier og enkeltpersoner- mennesker som kommer fra hele verden. Mange fra kulturer som ikke feirer jul, men likevel har funnet julens viktigste budskap, samhold og nestekjærlighet.

For 19. året på rad, arrangerer Hovstua og Vestre Aker Frivilligsentral julefeiring. Vanligvis samles rundt 60-70 store og små til julaften-feiring med julemat i Hovstuas lokaler på Hovseter. Dessverre må vi som alle andre endre på hva vi gjør og hvordan vi gjør det. Smittevernet må prioriteres, det er vårt felles ansvar. Men jul skal det bli!

Med julegeneralene Ola Ramstad og Kjell Even Nordbye i spissen, samles en gjeng frivillige for å glede flest mulig i juletiden.

På julaften stiller de frivillige kokkene opp og lager nydelig julemat. Denne pakker vi ned i porsjoner og andre frivillige drar på juleferd for å levere ut mat til de av oss som ikke får være med på juleselskap.

I romjulen er det romjulskafé på Vinderen. Det er ikke plass til så mange, men vi organiserer det slik at flest mulig får mulighet til å få litt godt å bite i med hyggelig selskap.

Har du lyst på mat hjem på julaften? Ta kontakt med oss på telefon 23 22 05 80 eller 23 47 61 18. Hvis ikke vi svarer, legg igjen beskjed så hører du fra oss.

Frivilligsentralenes jul er i år finansiert med hjelp av Voksen menighet, Handicaplaget Vestre Aker og bydel Vestre Aker.

Gledelig jul ønskes fra alle oss på Frivilligsentralene Hovstua og Vestre Aker

Espen W. Andresen
Vestre Aker frivilligsentral