Akersposten

«Julemarkedet er en stor opplevelse»

Tradisjonelt julemarked på Steinerskolen lørdag og søndag. Foto: Steinerskolen

En av de viktigste juletradisjonene for mange er markedet på Steinerskolen på Hovseter. Denne helgen er det tid for marked igjen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

HOVSETER: «Julemarkedet på Steinerskolen i Oslo er en stor opplevelse og gir følelsen av en god gammeldags, markedsplass. Klassisk julestemning, med utallige boder og moro for barn i alle aldre. Markedet har blitt arrangert i mange år og holder meget høy kvalitet på produkter, mat, aktiviteter, estetikk og atmosfære.»

Det skriver Steinerskolen i en e-post til Akersposten i forkant av markedet som finner sted på skolen i Flyveien på Hovseter lørdag 23. november (kl. 11-17) og søndag 24. november (kl. 12-16).

Her kan du handle julegaver, julegodter og julepynt på et sted. Her får du de personlige gavene du ikke finner andre steder. Alt er håndlaget med de beste råvarer. Delikatesser, hudpleieprodukter og herlige barneleker. Strikkpistoler og babydukker. Adventskalendere og vokslys. Julekranser, skinn, sverd og skjold. Lykkehjul, lotterier og ball på boks.

Middelaldertorget i skolegården er det første du møter ved ankomst. Her er det eventyrlig middelalderstemning med mange mat- og salgsboder og mye moro for barna som kan glede seg over alt fra karuseller og elleville aktiviteter til rolige eventyrrom og "Bestemors juleverksted" der de kan få lage sine egne julegaver og julekort. Eller kanskje det frister å lage sine egne vokslys, akkurat slik man gjorde før i tiden?

Flere spisesteder og kafeer frister med alt fra nystekte sveler, kaker, gløgg og vegetarmat til klassisk juletallerken med ribbe og pølser fra glade griser som har hatt det godt! Og boder naturligvis, med fantastiske leker, dukker og dyr, delikatesser av alle slag, gavebøker og kalendere. I smia og på snekkerverkstedet har foreldre ved skolen arbeidet i hele høst. Her kan du kjøpe flotte, velgjorte gaver til den som har alt.

Se mer på Steinerskolens nettsider

Julemarkedet på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...