ANNONSE
Annonse
Akersposten

Jubel for 2763 scoringer

Røa jenter-09 spilte cup i Telenor Arena.

Lørdag ble det scoret 2763 mål i Telenor Arena, der Heming arrangerte fotballcup. Aktørene var barn fra et stort antall klubber i 2009- til 2013-klassene, og mer enn 100 frivillige fra Heming gjorde en strålende innsats.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

FORNBU: Santander 3v3 Ligaen er et nytt breddekonsept i regi av Norges Fotballforbund og ble sparket i gang i Telenor Arena lørdag.

274 lag fra 49 klubber, mange av disse fra Oslo vest, deltok i arrangementet, og det ble spilt totalt 685 kamper på 18 treerbaner. Alle 1.500 deltakere spilte fem kamper hver. Turneringens slagord var «Kjærlighet til fotball starter i det små». Og det var ekte kjærlighet og fotballglede som utspant seg på gresset i Telenor Arena den siste lørdagen i mars.

Dette skriver arrangøren i en e-post til Akersposten.

Heming Fotball var engasjert av Norges Fotballforbund som teknisk arrangør. Heming stilte med over 100 frivillige som bidrog på alle områder og sørget for at både spillere og foreldre fikk en opplevelse de sent vil glemme. For sportsjef i i Heming Fotball, Andre Nørbech, var det en stor dag, både hva gjaldt klubbens frivillige mobilisering og alle de positive tilbakemeldingene som arrangementet fikk.

– Heming Fotball er henrykt for å ha fått muligheten til å arrangere en slik stor turnering, sier Andre. Videre lovpriste han innsatsen til alle frivillige, spillere, publikum og Telenor Arena for arenaens bidrag og assistanse på en rekke områder.

– Det er ikke til å legge skjul på at en slik turnering er en veldig viktig inntektskilde for Heming Fotball, og det bidrar til ytterligere å styrke den jobben Heming gjør med å tilby barn og ungdom, et godt fotball tilbud i klubben, sier Nørbech.

Fornøyd NFF

En rekke lokale lag var i aktivitet fra blant annet Ullern, Lyn, Røa, Try og Heming. Røa Jenter hadde med flere lag i 2010-klassen, alle elever på Bogstad skole. De var alle samstemte i at Santander 3v3 Ligaen var den kuleste fotballopplevelsen de noen gang hadde vært med på og at det var suverent å spille innendørs i den store arenaen.

Norges Fotballforbund var også til stede og var fornøyd med arrangementet og den jobben som Heming Fotball utførte.

– Det viltre engasjementet hos unge jenter og gutter som spiller treerfotball, er ekte hverdagsverdi. Det ble skapt mange, magiske øyeblikk, i Telenor Arena» sier Fagansvarlig for aktivitetsutvikling i Norges Fotballforbund, Bo Folke Gustavsson. Han rettet også en stor takk til Telenor Arena for arenaens bidrag til Europas største innendørs en-dags bredde-turnering.