Akersposten

Jubel for 2763 scoringer

Røa jenter-09 spilte cup i Telenor Arena.

Lørdag ble det scoret 2763 mål i Telenor Arena, der Heming arrangerte fotballcup. Aktørene var barn fra et stort antall klubber i 2009- til 2013-klassene, og mer enn 100 frivillige fra Heming gjorde en strålende innsats.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

FORNBU: Santander 3v3 Ligaen er et nytt breddekonsept i regi av Norges Fotballforbund og ble sparket i gang i Telenor Arena lørdag.

274 lag fra 49 klubber, mange av disse fra Oslo vest, deltok i arrangementet, og det ble spilt totalt 685 kamper på 18 treerbaner. Alle 1.500 deltakere spilte fem kamper hver. Turneringens slagord var «Kjærlighet til fotball starter i det små». Og det var ekte kjærlighet og fotballglede som utspant seg på gresset i Telenor Arena den siste lørdagen i mars.

Dette skriver arrangøren i en e-post til Akersposten.

Heming Fotball var engasjert av Norges Fotballforbund som teknisk arrangør. Heming stilte med over 100 frivillige som bidrog på alle områder og sørget for at både spillere og foreldre fikk en opplevelse de sent vil glemme. For sportsjef i i Heming Fotball, Andre Nørbech, var det en stor dag, både hva gjaldt klubbens frivillige mobilisering og alle de positive tilbakemeldingene som arrangementet fikk.

– Heming Fotball er henrykt for å ha fått muligheten til å arrangere en slik stor turnering, sier Andre. Videre lovpriste han innsatsen til alle frivillige, spillere, publikum og Telenor Arena for arenaens bidrag og assistanse på en rekke områder.

– Det er ikke til å legge skjul på at en slik turnering er en veldig viktig inntektskilde for Heming Fotball, og det bidrar til ytterligere å styrke den jobben Heming gjør med å tilby barn og ungdom, et godt fotball tilbud i klubben, sier Nørbech.

Fornøyd NFF

En rekke lokale lag var i aktivitet fra blant annet Ullern, Lyn, Røa, Try og Heming. Røa Jenter hadde med flere lag i 2010-klassen, alle elever på Bogstad skole. De var alle samstemte i at Santander 3v3 Ligaen var den kuleste fotballopplevelsen de noen gang hadde vært med på og at det var suverent å spille innendørs i den store arenaen.

Norges Fotballforbund var også til stede og var fornøyd med arrangementet og den jobben som Heming Fotball utførte.

– Det viltre engasjementet hos unge jenter og gutter som spiller treerfotball, er ekte hverdagsverdi. Det ble skapt mange, magiske øyeblikk, i Telenor Arena» sier Fagansvarlig for aktivitetsutvikling i Norges Fotballforbund, Bo Folke Gustavsson. Han rettet også en stor takk til Telenor Arena for arenaens bidrag til Europas største innendørs en-dags bredde-turnering.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...