ANNONSE
Annonse

Joten endelig ansatt!

Har vært Ullern-direktør siden 2014

ANSATT: Marie Anbjørg Joten har vært fungerende bydelsdirektør i Bydel Ullern siden desember 2014. Nå er hun ikke lenger "fungerende", men rett og slett bydelsdirektør. Foto: Åsa Maria Mikkelsen

Etter å ha fungert i et drøyt år i stillingen som bydelsdirektør, ble Marie Anbjørg Joten sist uke ansatt "på ordentlig".

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2016 kl 19:23

ANNONSE
Annonse

BYDEL ULLERN: Byrådet vedtok i forrige uke at Marie Anbjørg Joten er ansatt som bydelsdirektør i Bydel Ullern.

– Jeg vil gratulere med fast tilsetting som bydelsdirektør hos oss i Bydel Ullern. Vi i bydelsutvalget er veldig fornøyd med den jobben Marie Anbjørg har gjort så langt og det var på tide å få henne formelt på plass i stillingen. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid til beste for bydelens innbyggere, sier leder for bydelsutvalget, Carl Oscar Pedersen.

– Trygg og god bydel

– Jeg er opptatt av at Bydel Ullern skal være en trygg og god bydel, for både innbyggere og ansatte. Dette skal vi få til gjennom godt samarbeid med politikerne, og god dialog med innbyggere, sier Marie Anbjørg Joten.

– Jeg er svært glad for tilliten, og ser frem til å fortsette arbeidet sammen med alle de flinke medarbeidere i bydelen.

Solid erfaring

Marie Anbjørg Joten har jobbet i ulike lederstillinger i Oslo kommune i 16 år, blant annet som hovedprosjektleder for Aker helsearena, og assisterende bydelsdirektør i Bydel Nordstrand. Hun har fungert i stillingen som bydelsdirektør i Bydel Ullern siden desember 2014. Stillingen som bydelsdirektør er besatt for et åremål på seks år.

ANNONSE
Annonse