Akersposten

– Jobb hardt, ta vare på samholdet!

Line Holter gir seg i Røa.

Hun har spilt 156 kamper for laget. Med åtte gode sesonger i beltet, er det en ekte dynamite girls som nå takker av.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2018 kl 14:47

RØA: – Jeg har hatt åtte fine sesonger i Røa med både oppturer og nedturer, sier Line til klubbens nettsider.

– Et øyeblikk som virkelig står frem for meg er Krickan (Kristin Carlsson, red.anm.) sitt comeback etter lang tid med skade, selv om det dessverre var så alt for kort grunnet nye skader, forteller hun.

Nå gir hun seg altså, og bortekampen mot LSK Kvinner i helgen ble hennes siste Røa-kamp.

– Det er klart det blir litt vemodig å gi seg, men samtidig har jeg kommet til et punkt hvor jeg føler at jeg er ferdig. Jeg har hele karrieren vært veldig skadeplaget, men den indre motivasjonen har vært så stor at jeg har valgt å komme meg gjennom alle skadene fordi fotball er så gøy.
Line poengterer at det er flere faktorer som spilte inn før hun tok en endelig avgjørelse.

– Alt har en ende. Med en 110 prosent stilling, som et resultat av overtidsjobbing, ved siden av fotballen, vil det i det lange løp gå utover helsa. Jeg får ikke nok tid til å hvile og får heller ikke trent like mye som jeg ønsker. Totalbelastningen blir rett og slett for stor.

Det er ikke dermed sagt at Røa blir kvitt Line for godt.

– Nei, jeg bor i nærheten så jeg tar nok turen innom på kamper og kanskje også noen treninger etterhvert også.

Og Line har følgende beskjed, i kjent Røa-ånd, til spillergruppen inn mot 2019:

– Jobb hardt, ta vare på samholdet og sørg for å gi både konstruktive og positive tilbakemeldinger. Det handler om å dra lasset sammen med både medspillere, trenere og alle de frivillige rundt laget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...