Akersposten

– Jeg sa ja, og det har jeg ikke angret på

Mads Hultgren stortrives i jobbhverdagen, langt unna bank og finans. Foto: Ullern Fotball

Han sa farvel til bank- og finansbransjen etter 20 travle år. Nå stortrives han i sin nye karriere.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2018 kl 09:25

ULLERN: Mads Hultgren, oppvokst i Mo i Rana, spilte fotball som ung og hadde mye glede av det. Sønnen på 16 spiller fotball i Ready, og datteren på 15 har tidligere spilt i Heming.

– Å ha hatt egne barn i barne- og ungdomsfotballen er nyttig nå når jeg selv er trener i ungdomsfotballen. Det gjør at en forstår bedre en spillers situasjon og forventninger utenfor banen og hvordan det påvirker fotballhverdagen.

Det sier Hultgren til Ullern Fotballs nettside, der han er intervjuet fordi han er en av Ullerns heltidsansatte trenere.

Men at han skulle havne akkurat her, overrasket nok mange, da han flyttet tilbake til Norge fra London i 2015. Han fortsatte å jobbe innen bank og finans en stund, men hobbyen som trener, senere ungdomstrener i Frigg, tok stadig mer tid og oppmerksomhet.

– Det synes jeg var veldig gøy samtidig som bank og finans i Norge var en del kjedeligere enn det jeg var vant med fra London. Litt tilfeldig traff jeg styreformannen i Ullern, Bjørn Gunnar Rossvoll. Jeg var kjent med at Ullern drev ungdomsavdelingen sin bra, så da han foreslo en kombinert rolle som ungdomstrener og klubbutvikler trengte jeg ikke tenke så mye på det.Jeg sa ja og det har jeg ikke angret på, sier han til Ullern Fotball.

– Jeg synes det er fantastisk moro å jobbe med ungdomsfotball. Da har de fleste allerede spilt fotball i 7-8 år og elsker idretten sin, samtidig har de en vanvittig fremgang disse årene og en iver i det de driver på med. Det smitter over enten du vil eller ikke, sier Hultgren.

På spørsmål om hva han liker best med Ullern Fotball, sier han: – Det er at vi får til å kombinere både bredde og satsing i god harmoni. For de som bare har hatt sine barn og ungdom i Ullern, er jeg ikke sikker på at de vet hvor heldige de er. Ingen andre klubber i Oslo har fem juniorlag, det sier alt.

Les hele intervjuet med Mads Hultgren her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...