Akersposten
Annonse: Eie Røa, Ullern og Skøyen

– Jeg ønsker at mine objekter skal «vinne»

Eiendomsmeger Thomas Hole, Eie Skøyen

– Hver eneste gang jeg skal selge en bolig vil jeg at det beste skal komme frem – ikke bare ved å vise eller selge inn på visning, men også det å få potensielle kjøpere til å se dette på bildene.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 04.04.2019 kl 15:17

Våre eiendomsmeglere har mye kunnskap og vet hva som skal til for å selge en bolig. De strekker seg gjerne litt ekstra for å være unike. Det beviser Thomas Hole, eiendomsmegler ved Eie Skøyen, med sin annonse av en leilighet i Observatoriegata i Oslo.

Til denne annonsen laget han en spesiell bildeserie. Han ønsket å gjøre noe nytt slik at boligens beste sider kom frem.

– Hver eneste gang jeg skal selge en bolig vil jeg at det beste skal komme frem – ikke bare ved å vise eller selge inn på visning, men også det å få potensielle kjøpere til å se dette på bildene, forteller Hole.

En unik bildeserie

– Alle har rett til en god annonse, og selv om jeg kanskje krever mye av kundene mine vet jeg at dette gir svært gode resultater – så jeg planlegger forberedelsene og hele salgsprosessen godt. Jeg har også god hjelp av det faste teamet mitt; interiørdesigner Ida i Møyland & Co samt en meget dyktig fotograf i Chris Borowiak, sier Hole.

Hole forteller at han lagde denne bildeserien for å treffe best mulig i en stor målgruppe som har et rikt utvalg boliger å kjøpe og se på. Han mener at konkurransen om interessentene er tøff.

(Teksten fortsetter under bildet.)

– Jeg ønsker at mine objekter skal «vinne». Jo flere som ser annonensen jo større øker sannsynligheten for en god visning – som igjen potensielt sett gir oss flere budgivere, sier Hole.

Gjennom bildeserien kan folk sette seg inn i hvordan det er å bo i denne leiligheten. Ansiktene er delvis blurret for å anonymisere modellene slik at man lettere kan sette seg selv inn i det som skjer.

– Men ser jo statistikk sett på flere hundre boliger før man kjøper, men jeg vil at alle skal få en god magefølelse med en gang og kjenne at dette er den rette og komme på visning for å by til banken sier stopp, forteller Hole.

Observatoriegata 12

Med tanke på prisen og størrelsen mener Hole at dette er en leilighet hovedsakelig for førstegangskjøpere. Det er en god beliggenhet som også passer godt for pendlere som jobber på for eksempel Aker Brygge.

– Den åpne atmosfæren er helt unik, man får en god følelse som er vanskelig å beskrive. Det er noe med den leiligheten som gjør at man trekker litt på smilebåndet så fort man kommer inn døren. Takhøyden, vinduer, glassrekkverk og de ulike etasjene. Alt er med på å gi denne en x-faktor som er vanskelig å sette ord på. Nå er jeg kanskje hakket mer opptatt av bolig enn folk flest, men den er skikkelig kul. Rett og slett, sier Hole.

Se annonsen for Observatoriegata 12 her

Interessert i boliger i Oslo vest?

Her finner du alle boligene fra Eie Røa, Eie Skøyen og Eie Ullern

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...