Akersposten

– Jeg er utrolig glad for disse signeringene

Guro Bell Pedersen fra Bossekop og Kamilla Aabel fra Amazon Grimstad er nå begge Røa-spillere.

Røa har i juli forsterket laget før det som blir en meget spennende høstsesong.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2018 kl 11:48

RØA: Inn kommer Guro Bell Pedersen fra Bossekop og Kamilla Aabel fra Amazon Grimstad.

– Jeg er utrolig glad for disse signeringene, sier en fornøyd Røa-trener Geir Nordby nå som to nye fjes blir å se på Røabanen fremover.

Det skriver Røa Dynamite Girls på sine nettsider.

– Dette er to spillere som kommer til å bidra på både kort og lengre sikt, og i begge ender av banen. For i Guro får en som kan score mål, og i Kamilla får vi en som skal hindre motstanderne i å gjøre nettopp det. Kamilla og Guro er to robuste spillere som begge har potensial til å komme opp på et internasjonalt nivå, og jeg er utrolig glad for muligheten til å kunne være med på å utvikle disse to videre, tilføyer Geir.

– Ser frem til å bli en del av Dynamite Girls

Guro Bell Pedersen kommer fra Bossekop, hvor hun har spilt siden 2016. På 52 kamper har det blitt 61(!) mål! Og det etter 13 mål på 26 kamper for Fløya i 2013 og 2014.

– Jeg er en fysisk sterk og uredd spiss som har et sterkt konkurranseinstinkt. Samtidig er jeg veldig opptatt av å være en god lagspiller, sier Guro selv.

– Jeg trenger nye utfordringer, og det får jeg her med gode medspillere rundt meg og med dyktige trenere teamet rundt laget. Så jeg ser virkelig frem til å bli en del av Dynamite Girls, forteller storscoreren.

At Guro nå skal ikle seg Røa-drakt gleder trener Geir. For i Guro får man mye:

– Guro har et skikkelig trøkk i spillet sitt med både fart, god nærteknikk og ekstrem målteft.

En god match

Mens Guro flytter sørover, flytter den andre nysigneringen nordover. Kamilla Aabel legger snaut to år i Amazon Grimstad bak seg, hvor hun spilte 45 kamper, når hun nå blir å se i Røa-drakt. Før det hadde hun opphold i Lyngdal, Vålerenga og Mallorca etter juniorfotballen.

– Jeg valgte Røa fordi det er en klubb som passer min spillestil og det virker generelt som en bra klubb, både hva gjelder trenere og spillere. Jeg har stor tro på at Røa vil gi meg den rette utviklingen fremover, så jeg gleder meg virkelig til å komme i gang, sier venstrebeinte og 185cm høye Kamilla fra bygda Birkeland. Selv beskriver hun seg som en rastløs jente som alltid liker å ha noe å gjøre.

Utenom fotballbanen går tiden til venner, familie, jakt, ridning, fiske og trening. På banen omtaler hun seg som en hodesterk og pasningssikker midtstopper som er glad i å bryte foran.

– Kamilla har veldig gode defensive kvaliteter i nærspillet sitt, både i luftrom og langs bakken. Samtidig har hun gode offensive kvaliteter som vi skal utvikle videre, supplerer Geir og viser til Kamillas fem mål i Amazon-drakten.

PS! Lørdag 4. august klokken 14 spiller Røa hjemmekamp i Toppserien mot Klepp.

LES OGSÅ: – Vi er klare for å gi alt

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...