Akersposten
Annonse: Eie Røa, Ullern og Skøyen

– Jeg er eiendomsmegler helt inn i margen

Jannicke Sebelien, eiendomsmegler hos Eie Røa, Ullern og Skøyen.

– Ja, jeg holder absolutt trykket oppe til tross for at jeg har vært megler i veldig mange år – jeg bare elsker jobben min!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2019 kl 08:48

Jannicke Sebelien er blant de aller mest drevne i faget. Hun har solgt boliger i Oslo vest i mer enn 35 år – hun avla sin eksamen i 1984 som statsautorisert eiendomsmegler.

– Jeg begynte på gulvet som alle andre, med å lage kaffe og gjøre sekretærarbeid, forteller Sebelien om den spede begynnelse tidlig på 80-tallet, sier hun og beskriver seg selv som «eiendomsmegler helt inn i margen».

– Jeg er utrolig grundig og bruker mer tid på mine oppdrag enn mange andre meglere. Jeg er opptatt av kvalitet, og jeg jobber veldig tett på. Min styrke er erfaringen jeg har fått etter alle disse årene. Det er snakk om engasjement, lidenskap, erfaring og kompetanse, sier eiendomsmegleren, som veksler mellom Eie-kontorene på Røa og Skøyen.

Sebelien snakker om hvor viktig et eiendomssalg er for selger – at dette ikke er «salg av melk og brød», men noe unikt og verdifullt.

– Alle eiendommer er spesielle og krever full oppmerksomhet. Jeg forklarer kundene at det er forskjell på meglere, akkurat som det er forskjell på for eksempel advokater. Noen er flinkere enn andre, sier hun.

Jannicke Sebelien er vokst opp på Smestad og bor ved Gressbanen. Hun drev i noen år egen virksomhet, men har nå vært i Eie siden 2011. Hun har Oslo vest og Bærum som sine viktigste områder.

– Du kan jo aldri helt vite hva sluttresultatet kunne blitt, hva du kunne gått glipp av, sier megleren. Folk er gjerne mer opptatt av hva ting koster, men når boligen skal selges er det viktig å velge riktig megler, sier hun.


Eiendomsmegler Sebelien lover å holde på i meglerbransjen i mange år til.

– Ja, jeg holder absolutt trykket oppe selv om jeg har holdt på med dette lenge! smiler hun.

Slik kommer du i kontakt med eiendomsmegler Jannicke Sebelien:

E-post: jase@eie.no
Tlf: 91 57 03 48

Interessert i boliger i Oslo vest?

Her finner du alle boligene fra Eie Røa, Eie Skøyen og Eie Ullern

Ønsker du boligråd? Vil du vite hva din bolig er verdt? Kontakt vårt kontor eie Ullern, eie Røa eller eie Skøyen.

Eie Ullern: ullern@eie.no, tlf 23 25 44 88
Eie Røa: roa@eie.no, tlf 22 51 11 11
Eie Skøyen: skoyen@eie.no, tlf 22 06 30 00

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...