ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Jaggu meg på tide!

Her i døråpningen kommer butikksjef Linda Bræin til å ta imot kundene når Kiwi åpner på Slemdal torsdag. Foto: Fredrik Eckhoff

Når lavpriskjeden Kiwi torsdag åpner butikk der Slemdal Sport holdt til, blir det brått dobbelt så mange matbutikker på Slemdal.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2017 kl 14:35

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SLEMDAL: – Hvorfor blir det Kiwi på Slemdal, butikksjef Linda Bræin?

– Det er jaggu meg på tide! Dette er et veldig spennende område. Vi ser at det er lite matbutikker i området, og dette lokalet har stått ledig. Her trengte man en Kiwi! sier hun når vi tar en prat med henne dagen før åpningen.

Butikksjefen, som har solid erfaring fra Kiwi-butikker i Parkveien, på Torshov og på Økern, mener det er god plass til to matbutikker på Slemdal. Bare 50 meter unna ligger Coop Extra.

– Extra er en kjempefin butikk, men jeg tror kundene vil se forskjellene. Dessuten er det alltid en fordel for kundene å få et bredere tilbud, som det blir med to ulike butikker. All konkurranse er sunn konkurranse, og det kommer bare kunden til gode, sier Bræin.

Grønn satsing

– Hva kjennetegner Kiwi?

– Nei, det er jo kjapt, trygt og billig, da, smiler hun. – Sunnhet til folket er det aller viktigste. Det vil man også se i butikken. Vi satser for eksempel stort på nøkkelhullprodukter og frukt. Her får kundene frukt og grønt rett opp i ansiktet.

Hun er også opptatt av at kundene i en travel hverdag skal få hjelp til å finne noe spennende, blant annet med oppskriftshefter ved inngangen.

Enorm interesse

Det har vært en enorm interesse for å få jobb i den nye butikken på Slemdal. Nærmere 500 søknader har Bræin mottatt.
– Det er helt vilt. Dette er et populært sted å jobbe! sier butikksjefen, som har brukt mye tid og krefter på å finne de riktige menneskene.

– Prosessen med å ansette har vært veldig lang, den er så viktig for å drive en vellykket butikk. De 14 jeg har nå, har Kiwi-spiriten, mener hun.

– Sunt med konkurranse

Hos Coop Extra ser butikksjef Steinar Nielsen på sine kommende konkurrenter slik:

Bare et steinkast unna ligger etablerte Coop Extra.


– I utgangspunktet er det sunt med konkurranse, men ideelt sett ønsker man å være alene, sier Nielsen til Akersposten.no. – Vi er begge lavprisbutikker, men vi har et større utvalg. Men jeg satser på at det er plass til oss begge. Det vil jo være dumt hvis vi ødelegger for hverandre.

Les også:
Derfor blir det ikke skolerevy på Persbråten

Ullern-elever fant eldre-nisje

Søppelkrise: Oslo vest på klagetoppen

Rekordjulehandel på CC Vest

Følg Akersposten på Facebook her