Akersposten

– Jaggu meg på tide!

Her i døråpningen kommer butikksjef Linda Bræin til å ta imot kundene når Kiwi åpner på Slemdal torsdag. Foto: Fredrik Eckhoff

Når lavpriskjeden Kiwi torsdag åpner butikk der Slemdal Sport holdt til, blir det brått dobbelt så mange matbutikker på Slemdal.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2017 kl 14:35

SLEMDAL: – Hvorfor blir det Kiwi på Slemdal, butikksjef Linda Bræin?

– Det er jaggu meg på tide! Dette er et veldig spennende område. Vi ser at det er lite matbutikker i området, og dette lokalet har stått ledig. Her trengte man en Kiwi! sier hun når vi tar en prat med henne dagen før åpningen.

Butikksjefen, som har solid erfaring fra Kiwi-butikker i Parkveien, på Torshov og på Økern, mener det er god plass til to matbutikker på Slemdal. Bare 50 meter unna ligger Coop Extra.

– Extra er en kjempefin butikk, men jeg tror kundene vil se forskjellene. Dessuten er det alltid en fordel for kundene å få et bredere tilbud, som det blir med to ulike butikker. All konkurranse er sunn konkurranse, og det kommer bare kunden til gode, sier Bræin.

Grønn satsing

– Hva kjennetegner Kiwi?

– Nei, det er jo kjapt, trygt og billig, da, smiler hun. – Sunnhet til folket er det aller viktigste. Det vil man også se i butikken. Vi satser for eksempel stort på nøkkelhullprodukter og frukt. Her får kundene frukt og grønt rett opp i ansiktet.

Hun er også opptatt av at kundene i en travel hverdag skal få hjelp til å finne noe spennende, blant annet med oppskriftshefter ved inngangen.

Enorm interesse

Det har vært en enorm interesse for å få jobb i den nye butikken på Slemdal. Nærmere 500 søknader har Bræin mottatt.
– Det er helt vilt. Dette er et populært sted å jobbe! sier butikksjefen, som har brukt mye tid og krefter på å finne de riktige menneskene.

– Prosessen med å ansette har vært veldig lang, den er så viktig for å drive en vellykket butikk. De 14 jeg har nå, har Kiwi-spiriten, mener hun.

– Sunt med konkurranse

Hos Coop Extra ser butikksjef Steinar Nielsen på sine kommende konkurrenter slik:

Bare et steinkast unna ligger etablerte Coop Extra.


– I utgangspunktet er det sunt med konkurranse, men ideelt sett ønsker man å være alene, sier Nielsen til Akersposten.no. – Vi er begge lavprisbutikker, men vi har et større utvalg. Men jeg satser på at det er plass til oss begge. Det vil jo være dumt hvis vi ødelegger for hverandre.

Les også:
Derfor blir det ikke skolerevy på Persbråten

Ullern-elever fant eldre-nisje

Søppelkrise: Oslo vest på klagetoppen

Rekordjulehandel på CC Vest

Følg Akersposten på Facebook her

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...