Akersposten

«Ja til roterende restaurant på Tryvann»

Adrian Smith-Stenberg (Frp) (Foto: Fredrik Juel Hagen) ønsker forlengelse av t-banen til Tryvann – og gi mulighet til roterende restaurant i Tryvannstårnet.

«Med en roterende restaurant som attraksjon, og en forlengelse av Holmenkollbanen til Tryvann, vil man legge til rette for et helt unikt utsiktspunkt, som vil tiltrekke seg både turister og byens befolkning.»

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Tryvann har lenge vært et levende sted, spesielt om vinteren, med tusener av Oslo-borgere som står på ski med familier og venner. Med en roterende restaurant på toppen av et splitter nytt tårn på Tryvann vil man få en spennende attraksjon, som vil øke antallet besøkende, og skape en fantastisk opplevelse med utsikt over hovedstaden. Oslo Frp sier ja til roterende restaurant på toppen av Tryvannstårnet.

Oslo-borgere elsker å stå på ski og nyte en tur i skog og mark. Dessverre er et av byens mest populære områder for friluftsliv, vanskelig å komme seg til. Med T-banestasjon til Tryvann vil enda flere kunne nyte godt av det området har å by på. I tillegg vil en roterende restaurant, bygget av private på toppen av et nytt tårn, skape en uforglemmelig opplevelse med panoramautsikt utover hovedstaden.

Tilbudet vil komme godt til folk som ønsker seg middag etter en dag i skibakken, de som har gått en tur i marka, men også Oslo-borgere og turister som bare vil nyte en restaurant med uslåelig utsikt.

Prislappen for en ny T-banestasjon er på anslagsvis 300 millioner kroner. Dette kan man fint ta seg råd til etter pandemien når økonomien stabiliseres, og om man nedprioriterer utekontorer, PR-rådgivere, kjøp av velfungerende private barnehager og kutter i det massive budsjettet på sykkelveier som ligger på nesten 14 milliarder kroner. Fremskrittspartiet vil heller fokusere midlene på spennende og originale tilbud som kan komme hele byen til gode.

Det er på høy tid å gi et løft til området. Med en roterende restaurant som attraksjon, og en forlengelse av Holmenkollbanen til Tryvann, vil man legge til rette for et helt unikt utsiktspunkt, som vil tiltrekke seg både turister og byens befolkning. Oslo FrP sier ja til roterende restaurant på toppen av Tryvanns tårnet.

Adrian Smith-Stenberg
Ungdomskandidat til stortingslisten til FrP i Oslo

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...