Akersposten

Inviterer til festmiddag

Vinderen seniorsenter inviterer til festmiddag onsdag 4. august.

Vinderen seniorsenter inviterer til treretters festmiddag onsdag 4. august.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.07.2021 kl 13:12

VINDEREN: Sommeren kan for flere være en stille tid og nettopp derfor kan et besøk på seniorsenteret være en hyggelig opplevelse.

– Senterets kafé er åpen alle hverdager mellom kl. 10 og 14.30 og er en trivelig og sosial møteplass. Nå vil seniorsenteret gjøre noe ekstra hyggelig for seniorene i bydelen, sier daglig leder Grete Singstad.

I forbindelse med kampanjen «eldre ut på middag» inviterer Vinderen seniorsenter til festmiddag onsdag 4. august kl. 15.

– For 125 kroner får du en treretters middag, pianokonsert og godt selskap, sier Singstad.

Godt drikke kan kjøpes i kafeen, og det hele avsluttes innen kl. 17.30.

For å melde seg på må man ringe seniorsenteret på hverdager mellom kl. 9 og 15 på telefon 22 13 96 00, og det er førstemann til mølla som gjelder.

– De som trenger det, kan få transport. Dette må man gi beskjed om ved påmelding slik at transport kan bestilles av oss, sier hun.

– Vi på senteret gleder oss og ser frem til et hyggelig samvær med deilig mat og god underholdning, avslutter Grete Singstad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...