Akersposten

Inspirasjon til godt voksne, seniorer og pårørende

FOR GODT VOKSNE: Bydel Vestre Aker er blant dem som skal inspirere de godt voksne. Arne Harald Foss skal holde foredrag.

Bydel Vestre Aker er medarrangør når Inspirasjonsmessen blir arrangert på Furuset Forum onsdag 7. november.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2018 kl 12:27

OSLO: På Inspirasjonsmessen blir det gjennom en rekke stands presentert nye ideer for helse, fritid, økonomi, bolig, mat og drikke.

Gratis mat og influensavaksine

Det skjer også masse fra scenen med kåsører som Ingeborg Moræus Hanssen, Finn Schjöll og Dr. Syed Nadeem Hussain. Det blir musikk fra DJ Grandma, seniordans og korpsmusikk. Det blir gratis mat til alle og i tillegg vil de 100 første over 65 år få gratis influensavaksine. Inngangen er også gratis og åpent for alle.

Røa Seniorsenter og PiiR

Fra Bydel Vestre Aker stiller blant andre Røa Seniorsenter, hvor daglig leder, Arne Harald Foss, også skal holde foredrag. I tillegg vil Seniorveiledertjenesten ha egen stand. Cirka 40 ulike organisasjoner, representanter fra det offentlige og næringsliv stiller med stands. Blant disse er Møller Eiendom som presenterer sitt PiiR-prosjekt for godt voksne, som Akersposten tidligere har omtalt.

Les saken her: Lanserer fremtidens boløsning for godt voksne

Messen er på Furuset Forum. Dørene åpnes klokken 12.00 med offisiell åpning klokken 13.00. Det går T-bane til Furuset, som stopper rett ved Furuset Forum. Det er parkeringsmuligheter i det samme området.

Bydel Alna er er hovedarrangør. Sponsorer er Aldersvennlig by og Oslo+ Helsefremmende møteplasser i Oslo kommune.

Les også:

Trenger din hjelp til å gjøre bydelen mer aldersvennlig

Suksessprosjekt innføres i Vestre Aker

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...