ANNONSE
Annonse

Inntaksområde for nye Holmen skole berører fem andre skoler

FEM SKOLER: Kartet viser med farger hvilke deler av dagens inntaksområder for de enkelte skoler som blir berørt.

Den nye skolen ved Gressbanen vil få et inntaksområde som i dag hører under fem andre skoler. Det gjelder Huseby, Slemdal, Smestad, Svendstuen og Voksen skole.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2016 kl 12:38

ANNONSE
Annonse

HOLMEN SKOLE: Utdanningsetaten har i dag sendt ut forslag til opprettelse av inntaksområde for Holmen skole, som åpner i 2018, men som også får konsekvenser for dem som starter på 1. trinn i 2017 på de andre skolene.

Holmen skole åpner til skolestart 2018 og inntaksområdet til Holmen skole opprettes høsten 2016.

Det vil bli avholdt informasjonsmøte på Hovseter skole 29. september klokken 19.30.

Utdanningsetatens forslag legger opp til tidlig oppstart av Holmen skole fra skolestart 2017, slik at skolen starter opp med både 1. og 2. trinn i 2018. Forslaget berører naboskolene Huseby, Slemdal, Smestad, Svendstuen og Voksen skole. Det vil si at elevene ved disse skolene som går på 1. trinn i 2017 og er innenfor det nye inntaksområdet, vil bli flyttet over til 2. trinn på Holmen skole.

- Vi vil da gjøre det slik så langt det er mulig, at de som kommer fra samme skole til 2. trinn på Holmen skole, havner i samme klasse, sier kommunikasjonsrådgiver i Utdanningsetaten, Heidi M. Skjebstad.

Les også: Farlig, særlig for skolebarna

Forslaget til nye inntaksområder har høringsfrist til 19 oktober og vil blant annet bli tema i bydelsutvalgene i bydelene Ullern og Vestre Aker.

I 2018: Det er hektisk byggeaktivitet i Bjørneveien. Skolen står ferdig i 2018 med plass til 630 elever. Foto: Vidar Bakken

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse