Akersposten

Tirsdag 30. april:

INNSIDEN går live på Røverstaden

LIVE! Nå kan du få oppleve Line og Karoline live på Røverstaden. Foto: Vidar Bakken

Røa-jenta Karoline Gregersen Herlofsen og Line Verndal tar et nytt og spenstig skritt. Podkasten Innsiden, med dybdeintervjuer med kjente personligheter, utvides nå til helt nytt format – nemlig live.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2019 kl 17:25

OSLO: Etter suksessen med podkast-prosjektet, INNSIDEN, en intervjuserie med 10 store personligheter fra kultur- og næringsliv, går nå Karoline Gregersen Herlofsen og Line Verndal live på Røverstaden (tidligere Club7 og Sardines). Det skjer klokken 19.30 i kveld, mandag 30.04.

Les også: Tune in med Karoline og Line – de podkaster mennesker du gjerne vil møte

Kjempespennende

30. april er psykolog Peder Kjøs første mann ut i Innsiden Live. Han er blitt hele Norges riks-psykolog gjennom TV-serien «Jeg mot meg». Han ga nylig ut boken «Aldri gi opp» sammen med Petter Walace. Kjøs er også kjent som spaltist i VG.

- Nå sitter vi på Røverstaden og øver på introen. Dette er kjempespennende. Det er stort da å kunne gå live på det som var gamle Club7 og som nå er blitt et nytt, flott kultursted med Røverstaden. Vi gleder oss til i kveld, sier en travel Herlofsen.

28. mai får Innsiden Live besøk av standup- komiker Trine Lise Olsen. Både som utøver og menneske er hun utfordrende, overraskende, ikke så lite frekk og ikke minst varm. Det er ingenting hun ikke deler, Trine Lise møter verden med bunnløs ærlighet, og sånt blir det humor av, står det om neste intervjuobjekt.

De store hendelsene

I podkasten INNSIDEN har Karoline og Line som sagt møtt 10 personer og dybdeintervjuet dem der de hører mest hjemme, om det er på kontoret, atelieret eller rett og slett hjemme.

Ekstraordinære mennesker har som regel ekstraordinære historier å fortelle. I hver episode møter Line og Karoline en ny gjest. Sammen snakker de om de store hendelsene i livet, både i karriere og på privaten.

Disse har så langt blitt intervjuet: Unni Askeland, Alexandra Bech Gjørv, Håvard Tjora, Cecilie Mosli, Bjørn Kjos, Ine Jansen, Vetle Lid Larsen, Kenneth Blom, Bendik Hofseth og Hans Erik Dyvik Huseby.

Alle episodene kan du høre ved å følge denne linken

God kjemi

Line er programleder og Amanda-vinnende skuespiller kjent fra blant annet ”Himmelblå”, ”Limbo” og ”Hele Norge Baker”.

Karoline er regissør, sanger og manusforfatter. Hun har dessuten et mangeårig samarbeid med Marianne Krogness i duoen ”Molly og Partner”. Mange kjenner Karoline som en drivkraft i kulturlivet på Røa, blant annet gjennom Røa-revyen.

De to har god kjemi seg imellom og har tydelige roller i intervjusituasjonen. Gjennom å by på seg selv på en ujålete måte og dele sine erfaringer får de gjestene til å gjøre det samme. Portrettene bærer mere preg av en samtale enn et intervju, noe som både virker avvæpnende og ærlig.

Les også: Her er sommerens podkast

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...