Akersposten Media

Akersposten

Ingen vet hva som har skjedd her

BORTE: Egil Baanrud, som bor i nabolaget, konstaterer at bommen er borte og at bilister fjerner kjeglene. Disse setter han på plass igjen. Foto: Vidar Bakken

Bommen bare forsvant og hvordan det skjedde er et mysterium.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2021 kl 17:50

HOFF: Akersposten skrev i går om bommen i Konventveien som plutselig var borte. Nabolaget spør om hva som har skjedd når bommen nå er erstattet av tre plastkjegler. Disse flytter bilister lett unna for å kunne bruke Konventveien til gjennomkjøring, mens andre setter dem på plass igjen.

Les saken her: Plutselig var bommen borte

Det kan tyde på at bommen er blitt fjernet/ødelagt med vilje. Vi spurte Bymiljøetaten om hva som eventuelt har skjedd, men hva eller hvem som har tatt bommen er ukjent.

- Denne bommen og fundamentet er ødelagt. Vi kjenner ikke til årsaken. Vi har bestilt ny og den er lovet denne uken. Kabelpåvisning i morgen og vedtak på graving kom i dag. Håper vi har den nye satt opp torsdag-fredag denne uken, opplyser Kommunikasjonsdirektør i Bymiljøetaten, Richard Kongsteien.

Da er det å håpe at en ny bom får en lengre levetid.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...