Akersposten

– Ingen skal stå alene!

VIDEO: Den fengende Bestumvenn-sangen ble filmet, og alle elevene var med. Foto: Skjermdump fra Youtube

"En Bestumvenn er en som inviterer hjem", sang Bestum-elevene for full hals i skolegården. Nå kan du sangen på Youtube. Filmet fra oven!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2016 kl 13:11

BESTUM: I april ble Bestumvenn-benken åpnet til stor jubel i skolegården. Benken er en gave fra FAU ved skolen, altså foreldrene, og meningen er at benken skal inspirere til at barna skal inkludere andre barn i leken.

– Hvis noen har mistet den de pleide å leke med eller har lyst til å treffe andre, kan de sette seg på benken. Da har både voksne og barn i skolegården et ansvar for å ta kontakt, sa rektor Merethe Holmen til Akersposten.no på åpningen.

Se videoen på Youtube her.

Positive elever

Elevrådsleder Elisabeth Hekneby i 7A var klar på hva hun vil gjøre hvis hun ser noen sitte på benken.

ÅPNET: Elevrådsleder Elisabeth Hekneby i 7A klippet snoren og åpnet Bestumvenn-benken, en gave fra FAU ved skolen. Foto: Fredrik Eckhoff


– Da vil jeg gå bort og spørre om de vil ha noen å leke med. Det kan man bli kjent med andre, sier Elisabeth. Hun sier at hun tror vennebenken på Bestum skole vil bli nyttig.

– Vi har hørt om andre skoler som har en sånn benk, og der har det fungert bra, sa elevrådslederen.

Drone-video på nett

Bestumvenn var et prosjekt som startet i 2015, og da ble Bestumvenn-sangen også lansert. I skolegården på den store åpningen av benken, var hele skolen med og sang og danset til sangen, og det hele ble filmet av en drone.

Bestumvenn-sangen ble skrevet av en far ved skolen, Henning Dyngvold, som fikk hjelp av en lærer ved skolen, Jørn Hammerud og en tidligere elev ved skolen på vokal.

Nå er videoen publisert på Youtube, og du kan se den her!

LES OGSÅ: Foreldrenes gave til vennskap på Bestum

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...