Akersposten

– Ingen grunn til å sitte inne og sture!

Jonas og Gunda er klare til å møte deg på Bogstad gård i vinterferien. Foto: Ida Lützow-Holm

Hjemme i vinterferien? Da kan du hilse på tjenestejenta Gunda på Bogstad Gård.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.02.2018 kl 11:18

BOGSTAD: «Gøy på landet» kaller Bogstad Gård sitt familietilbud onsdag 21. og fredag 23. februar i vinterferien.

– Med vårt nye aktivitetskort kan du møte tjenestejenta Gunda i hovedhuset, hilse på dyrene, og prøve å spinne en tråd av saueull. Tør du å klappe sauen? spør Ida Lützow-Holm, fagkonsulent på Bogstad Gård.

Saken fortsetter under bildet.

Ida Lützow-Holm, fagkonsulent og museumspedagog på Bogstad Gård. Foto: Fredrik Eckhoff

– Vi har også laget en kultur- og natursti med morsomme og lærerike spørsmål. Aktivitetskortet fungerer som et klippekort, og når du har vært på alle fire aktivitetene, vanker det premie. Kortet får du kjøpt i museumsbutikken, sier hun.

Tjenestejenta Gunda har omvisning kl 13.15 og 14.15. Resten av aktivitetene kan gjøres i tiden 12-16.

– Det er ingen grunn til å sitte inne og sture i vinterferien. På Bogstad er det bokstavelig talt «hauger» med snø nå. Det er fritt fram til å ta med ski og kjelker og ake i bakkene foran hovedbygningen, foreslår hun.

Det meldes også om at det i Café Grevinnen er lun varme fra peisen, varm kakao og rykende ferske boller å få kjøpt.

Les også:

– Det må vel være et mareritt om noe skulle skje nå?

- Bruker villaveier for å gjennomføre et umulig prosjekt

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...