ANNONSE
Annonse

Ingen avgjørelse for kyststi i denne omgang

UTSATT: Pia Farstad von Hall vil legge om kyststien på grunn av travel virksomhet på bryggen til båtservicesenteret. Nå er saken utsatt. Google Maps

Høyre foreslo å legge om den planlagte kyststien i Bestumkilen på grunn av virksomheten til båtservicesenteret La-Sa.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.01.2019 kl 14:34

ANNONSE
Annonse

BESTUMKILEN: I onsdagens møte i byutviklingskomiteen ble saken om fullføring av kyststien utsatt, etter at Høyre foreslo omlegging av kyststien.

Les saken: Vil legge om kyststien i Bestumkilen

- La-Sa vil møte komiteen i deputasjon, som byutviklingskomiteen har hver mandag, for å legge frem sine synspunkter på konsekvensene av å få kyststien over bryggene. Det er stor aktivitet på bryggen, særlig i sommersesongen, med blant annet heisekraner og tunge løft av båter innover bryggen. Dette kan utgjøre en sikkerhetsrisiko for passerende. Høyre mener altså at kyststien kan legges rundt La-Sa. Båtservicesenteret er viktig for veldig mange båteiere og vi kan ikke risikere at en konflikt på dette området resulterer i at La-Sa må flytte, sier Høyres fraksjonsleder i byutviklingskomiteen, Pia Farstad von Hall, som understreker at saken vil komme opp på nytt i neste møte i byutviklingskomiteen.

- Det er som tidligere sagt gjort veldig mange gode grep i denne saken, gjennom å føre kyststien langs vannet, men vi mener at det er mulig å gjøre unntak med La-Sa, sier Farstad von Hall.

Les også:

Kyststien Bestumkilen: - Jeg er henrykt

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse