Akersposten Media

Søkeresultat

Nyheter av: Kommersielt innhold fra Leading Web Solutions A/S

«Hvor går Bydel Vestre Aker?»

«Hvor går Bydel Vestre Aker?»

DEBATT: Bydelspolitikere fra Ap, SV og MDG

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2020 kl 15:11

Et knapt borgerlig bydelsflertall sier ja til ny privatisering av velferdstjenestene og nei til klimabudsjett og frikjøp av tillitsvalgte

«Råkjør fra de blå-blå»

«Råkjør fra de blå-blå»

DEBATT: Bydelspolitikere fra Ap, MDG og SV

Publisert: - Oppdatert: 16.11.2020 kl 13:51

Representanter for Ap, MDG og SV retter i dette debattinnlegget sterk kritikk mot de borgerlige partiers håndtering av viktige politiske saker.

Annonse: Fennecs Media
Sende penger til utlandet? Kutt kostnadene

Sende penger til utlandet? Kutt kostnadene

Publisert:

Å overføre penger til utlandet kan koste deg dyrt, med gebyrer som fort spiser opp 3-4% av overføringsbeløpet. Den gode nyheten er at det finnes billigere alternativer, særlig ved pengeoverføringer utenfor EU/EØS området.

Annonse: Leading Web Solutions AS
Derfor er det vanskelig å få lån med betalingsanmerkning eller inkasso

Derfor er det vanskelig å få lån med betalingsanmerkning eller inkasso

Publisert: - Oppdatert: 28.02.2020 kl 14:44

Å få innvilget et lån med betalingsanmerkning eller inkasso er som regel svært vanskelig. Årsakene er flere, men handler i hovedsak om at bankene ikke ønsker å pådra seg for høy risiko når de låner ut penger.

Annonse: Leading Web Solutions A/S
Flytt gjeld ved hjelp av refinansiering og samle flere lån

Flytt gjeld ved hjelp av refinansiering og samle flere lån

Publisert: - Oppdatert: 28.02.2020 kl 14:43

I Norge er det svært mange personer som sitter sitter med dyr gjeld. De som sliter med å håndtere lånene bør vurdere refinansiering for å bedre på situasjonen. Det innebærer å samle flere lån for å oppnå en gunstigere rente.

Annonse: Leading Web Solutions
Alle kredittkort gir deg rentefritak – disse reglene gjelder

Alle kredittkort gir deg rentefritak – disse reglene gjelder

Publisert: - Oppdatert: 05.02.2020 kl 18:32

Kredittselskapene sier de tilbyr et sted mellom 45 og 52 dager rentefri handel når du betaler med deres kredittkort. Dette er en forenkling som ikke nødvendigvis alltid stemmer. Les om hvor lenge rentefritaket egentlig varer.

Annonse: Leading Web Solutions
Skal du låne penger? Pass på gebyrene på forbrukslån

Skal du låne penger? Pass på gebyrene på forbrukslån

Publisert: - Oppdatert: 28.01.2020 kl 18:08

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som kan benyttes til personlig forbruk. Det betyr at banken ikke stiller krav om sikkerhet i låntakers eiendom.

Annonse: Leading Web Solutions
Slik finner du billigste lån/forbrukslån uten sikkerhet

Slik finner du billigste lån/forbrukslån uten sikkerhet

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2020 kl 23:59

Det kan være flere årsaker til at man er på utkikk etter et lån uten sikkerhet, og det er ikke alltid lett å vite hvor man bør begynne å lete. Hvis målet er å finne markedets billigste forbrukslån er det et par steg du kan ta på egenhånd.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...