Akersposten

«Ikke gjør dette!»

KOMMENTAR: Vidar Bakken, redaksjonssjef

IKKE!: Vi vil ikke at folk går løs på en bom i flere omganger. Det skaper bare utrygghet. Foto: Privat

Det er lov å være uenig, men det er ikke lov å drive hærverk.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2020 kl 15:13

Bommen i Svenstuveien står der og den er til irritasjon for mange – tydeligvis. Men – det er ingen grunn til å gå løs på den. Det fører ikke til noe, uten å skremme barn og voksne som bor i nærheten. Hærverk på andres eiendom er den simpleste formen for agitasjon og skaper bare utrygghet. Her har det vært forsøk på å skade bommen i flere omganger. Noen uttrykker irritasjon over at bommen er blitt en del av adventsfeiringen, men for all del la det bli med det.

Saken fortsetter under bildet

LA ROEN SENKE SEG: Ingen grunn til å hisse seg opp over dette. Foto: Vidar Bakken

Man bør hele rette irritasjonen mot byrådet og Bymiljøetaten etter at etaten tok Svenstuveien ut som prosjekt i denne delen av planperioden. Det skjedde etter at byrådet gjorde et rammekutt i budsjettet til Bymiljøetaten. Når Svenstuveien vil bli oppgradert med fortau slik at bommen kan fjernes, er dermed svært usikkert.

Les saken: Taper igjen og igjen

Vidar Bakken
Redaksjonssjef Akersposten

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...