ANNONSE
Annonse

I helgen tar det av i vest

Det var planlagt masse aktivitet på Røabanen lørdag, men været har tatt knekken på arrangementet. Andre steder i Oslo vest skjer det fremdeles masse! Foto: Fredrik Eckhoff

Det er virkelig ingen grunn til å tvinge seg selv til å reise på hytta denne helgen. Se bare her!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2017 kl 14:51

ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: Når værmelderne varsler regn fredag ettermiddag og kveld, og det ikke skal gi seg før lørdag formiddag, er det tid for å tenke at hytte kan være hytte denne helgen. Eller?

Vel, været skal komme seg utover lørdagen, og hvis du holder deg i Oslo vest, kan vi nærmest love deg en av tidenes mest innholdsrike helger. Det er noe for en hver smak i vår del av byen både lørdag og søndag! Bare se her, vi gir deg seks gode grunner til å holde deg i bydelene Ullern og Vestre Aker!

Lørdag: Skishow på Holmenkollen

Holmenkollen Skishow starter klokken 16 lørdag skianlegget på Holmenkollen. Det er skilandslaget og kombinertlandslaget som inviterer, og disse skal konkurrere og showe i rulleskiløypene. Ifølge yr.no skal regnet gi seg og solen titte frem lørdag ettermiddag, så det er bare å ta turen til Kollen.

Det lokkes med rulleskiløp, 100 meter skisprint med verdens raskeste skiløpere, drilloppvisning med Gardens 3. kompani og aktiviteter for barna. Gratis inngang!

Lørdag: Festival på Lilleaker

Lilleaker Musikkfestival lørdag 10. juni fra klokken 14 til 23.

Festivalen har blitt en tradisjon, etter at den startet opp i 2008. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom flere musikk- og kulturaktører på Lilleaker. Festivalkomiteen består av representanter fra Lilleaker Storband, Lilleaker Janitsjar, Lilleaker Musikkollektiv og musikkundervisningen ved Stoppestedet Ungdomshus.

Hovedsamarbeidspartner for festivalen er som vanlig Kaktus Mat og Vinhus i Lilleakerveien, som vil stå for serveringen. Festivalen er mulig å gjennomføre takket være iherdig og storstilt frivillig innsats, samt støtte fra våre sponsorer, står det på festivalens nettsider.

Festivalen er gratis for alle og komiteen har som mål å presentere et program som kan glede publikummere i alle aldre. De senere årene har festivalen hatt større fokus på barn og unge gjennom samarbeid med Lilleaker Skoles Musikkorps, Lilleaker Skolekor og bandundervisningen på Stoppestedet. Utover dette vil årets program by på faste lokale aktører og større artister med tilknytning til Lilleaker.

Programmet er både lokalt og variert, og du finner det her.

Lørdag: Familie- og aktivitetsdag på Røabanen – AVLYST!

Røa Idrettslag inviterte til masse aktiviteter og moro på Røabanen lørdag, men det er dessverre avlyst på grunn av været.

Søndag: Barnas Bogstad-dag

Møt opp søndag 11. juni på Bogstad, oppfordres det fra Bostad Gård og Røa Lions.
Start kl. 11.00, og det holder på til kl.16.00.

Barn kr. 30,-. (barnevogn gratis, og barn under to år)

Voksne kr. 70,-.

Er du heldig treffer du sikkert Bogstad-trollet, en godlynt fyr du blir glad i.

Dyr, aktiviteter, leker, oppvisninger og kunsthåndverk er bare noen av stikkordene.

Søndag: Gardens Dag

Søndag 11. juni klokken 11.00 inviterer Garden til åpen leir. Der kan store og små se Gardemusikken og drilltroppen i aksjon, i tillegg til å lære mer om førstehjelp, orientering og feltliv.

Gardeleiren er vanligvis et strengt bevoktet militært område, men på Gardens dag åpner vi leiren for publikum. Da vil Gardemusikken og drilltroppen opptre, og vi vil ha en rekke aktiviteter for både store og små.

Patruljesoldatene våre vil ha en enkel feltløype der barna kan prøve orientering og oppdragsløsing på militært vis. Hvis man er heldig får man også prøvd hvordan Hærens nattbriller fungerer i mørket.

Program:
11:00 Leiren åpnes
12:00 Drilloppvisning
13:30 Gudstjeneste
14:45: Konsert med storbandet
16:00 Drilloppvisning
18:00 Leiren stenger

Flere store aktiviteter i helgen? Tips oss! Send epost til tips@akersposten.no.

ANNONSE
Annonse