Akersposten

I hælene på Katla

Savnede Katla har hatt en aktiv onsdag formiddag i området Mærradalen, Røa, Huseby, Husebyskogen og Hovseter. Hun er fremdeles på rømmen. Foto: Privat

Savnede Katla har hatt en aktiv onsdag formiddag blitt observert en rekke steder, men hun er fremdeles ute på sin viltre ferd.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2018 kl 21:03

OSLO VEST: Etter åtte dager på egenhånd er alaskan huskyen Katla tydelig i full vigør, etter at hun antakelig brukte flere dager på å kvitte seg med snellen med fleksibåndet tidlig denne uken.

Sett flere steder

Hele natt til onsdag og onsdag formiddag har mange igjen vært ute og lett etter den dypt savnede hunden, som er svært sprek.

Til Akersposten forteller Berit Fagerheim at Katla ble observert flere steder, og den første meldingen kom klokken 9.55.

– Da ble hun sett i Røahagan, oppover mot Hovseterdalen. Der er det noen som har høner inngjerdet i hagen, og hun har tydeligvis vært interessert, sier hun.

Like etterpå kom meldingen fra Pernilles vei og Gamle Hovsetervei, altså i området mellom Hovseter og Hovseter stasjon. Der er det også noen som har kaniner og høns i bur i hagen.

Så gikk det en halvtimes tid, før hun ble sett løpende vekk fra bueskytterbanen i Husebyskogen, i retning Mærradalen.

Tidligere eier er med

I tillegg til eierne Karoline og Alexander, er også tidligere eier, Bente, med i søket. Det er hun Katla kjenner aller best, og hun har også med seg Iben, som er avkom av Katla. Det er disse to det settes aller størst lit til i håpet om at de skal kunne få Katla tilbake.

I hele natt har Bente og Iben hatt base ved Ullern kirkegård, der Katla er sett flere ganger.

Ser du Katla, ta kontakt på tlf. 997 90 220.

LES OGSÅ: De fant båndet til Katla

Europamester savnet snart i en uke

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...