ANNONSE
Annonse
Akersposten

I hælene på Katla

Savnede Katla har hatt en aktiv onsdag formiddag i området Mærradalen, Røa, Huseby, Husebyskogen og Hovseter. Hun er fremdeles på rømmen. Foto: Privat

Savnede Katla har hatt en aktiv onsdag formiddag blitt observert en rekke steder, men hun er fremdeles ute på sin viltre ferd.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2018 kl 21:03

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO VEST: Etter åtte dager på egenhånd er alaskan huskyen Katla tydelig i full vigør, etter at hun antakelig brukte flere dager på å kvitte seg med snellen med fleksibåndet tidlig denne uken.

Sett flere steder

Hele natt til onsdag og onsdag formiddag har mange igjen vært ute og lett etter den dypt savnede hunden, som er svært sprek.

Til Akersposten forteller Berit Fagerheim at Katla ble observert flere steder, og den første meldingen kom klokken 9.55.

– Da ble hun sett i Røahagan, oppover mot Hovseterdalen. Der er det noen som har høner inngjerdet i hagen, og hun har tydeligvis vært interessert, sier hun.

Like etterpå kom meldingen fra Pernilles vei og Gamle Hovsetervei, altså i området mellom Hovseter og Hovseter stasjon. Der er det også noen som har kaniner og høns i bur i hagen.

Så gikk det en halvtimes tid, før hun ble sett løpende vekk fra bueskytterbanen i Husebyskogen, i retning Mærradalen.

Tidligere eier er med

I tillegg til eierne Karoline og Alexander, er også tidligere eier, Bente, med i søket. Det er hun Katla kjenner aller best, og hun har også med seg Iben, som er avkom av Katla. Det er disse to det settes aller størst lit til i håpet om at de skal kunne få Katla tilbake.

I hele natt har Bente og Iben hatt base ved Ullern kirkegård, der Katla er sett flere ganger.

Ser du Katla, ta kontakt på tlf. 997 90 220.

LES OGSÅ: De fant båndet til Katla

Europamester savnet snart i en uke

Følg Akersposten på Facebook