ANNONSE
Annonse
Akersposten

I flere timer hektet fast i en BMW

Hit, men ikke lenger! Det ble full stopp i Arnebråtveien torsdag ettermiddag. Foto: Privat

Eieren av denne BMW’en kommer til å få en negativ overraskelse… Søplebilen hadde stått der i flere timer allerede da dette bildet ble tatt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2018 kl 16:39

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

HOLMEN: – Søplebilen står inne i siden på en BMW X5. Jeg har snakket med sjåføren. Han har stått der i to timer og kommer ikke frem eller tilbake, sier fotografen av bildet, som er tatt i nedre del av Arnebråtveien på Holmen.

– Her er veien for smal til å parkere, sier tipseren, som forteller at bilene står litt oppe på fortauskanten. Likevel var det altså for liten plass til å passere for denne søplebilen torsdag ettermiddag.

– En brannbil hadde i hvert fall ikke kommet forbi her, sier han.

Mye kjetting

Kommunikasjonsdirektør i Renovasjonsetaten, Kjersti Kristoffersen, sier til Akersposten at de store mengdene snø i år har gjort at arbeidsforholdene ikke har vært enkle.

– Det har vært veldig vanskelig å komme frem til avfallsbeholderne, sier hun og forteller at bruken av kjetting aldri har vært så stor som nå.

– Vi fikk mange klager da det var på det verste, sier hun, men nå skal det være bedre. Våre renovatører har hatt en særdeles krevende jobb, under vanskelige arbeidsforhold.

Men for sjåføren i Arnebråtveien er det en fattig trøst at det nå er blitt bedre. Det er fullt mulig han står der fremdeles.