Akersposten

– I dag har jeg plukket 10 poser med bæsj

I Ostadalsveien har Heidi Bruun Nedregaard plukket mye hundebæsj – og mye rundt Søndre Rød, hvor hun ofte går tur med hunden Elias. Hun oppfordrer andre hundeiere nå i vårløsningen til å ta med seg mye mer enn egen hunds bæsj når de går tur. Foto: Fredrik Eckhoff

Hun er drittlei av å tråkke i bæsj som andre hundeeiere ikke har giddet å plukke opp. Nå plukker hun bæsj i posevis og oppfordrer flere til å gjøre det samme.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2018 kl 21:43

RØA: – Det finnes åpenbart mange hundeeiere som tror at hundebæsj som er dekket av snø. blir borte, sier Heidi Brun Nedregaard fra Røa. Hun har nå blitt så lei av hunders etterlatenskaper at hun har begynt å plukke andres hundebæsj når hun er på tur med hunden sin.

– I dag har jeg plukket 10 fulle poser med bæsj, sier hun. Det er egentlig bare å plukke og plukke.

– Det er ekkelt for både barn og voksne å tråkke i, men det er også knapt mulig å unngå at hundene tråkker i det, og ettersom de ikke har sko å ta av når de kommer hjem, er det nesten verst for hundeeiere, sier Røa-kvinnen.

Hun forteller at hun ble inspirert til å dette etter å ha lest om en hundeeier på Bøler som hadde begynt å plukke. Nå oppfordrer hun andre hundeeiere til å gjøre det samme.

– Jeg har sett mange ulike typer bæsj nå etter vinteren. Overvintrede «klatter» er generelt helt ufyselige. Noen er helt tørket ut, andre klatter er mugne. Felles for dem alle er at de går an å plukke opp, sier hun.

– Og så er det jo bare å vaske hendene skikkelig når man kommer hjem. Jeg har med meg spritservietter også, sier Brun Nedregaard, som håper at flere tar etter henne og tar med seg flere hundeposer nesten gang de går ut med hunden.

LES OGSÅ:
Planlegger 100.000 lastebillass inn i Sørkedalen

"Ikke bruk Sørkedalen som fyllplass"

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...