ANNONSE
Annonse

Hypp på å slite deg opp Korken?

For mange er det allerede blitt en fast tradisjon å kjempe seg opp Korketrekkeren sammen med Team Raske Gutter en høstkveld – og samtidig bidra med en liten sum penger til Right to Play. Tirsdag 10. oktober skjer det igjen. Blir du med? Foto: Jesper Damon Stokke

De vil samle enda flere enn «100 i Korken» tirsdag kveld – for en god sak.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2017 kl 10:10

ANNONSE
Annonse

KORKETREKKEREN: Er du villig på å slite deg opp fra Midtstuen til Frognerseteren som del av en gigantisk masse-bakkeintervall tirsdag kveld? Og samtidig bidra med penger til en god sak? Da er det bare å lese videre.

Tradisjon som vokser

Det er fjerde året på rad treningsfellesskapet Team Raske Gutter arrangerer denne helt spesielle treningsøkten som har til hensikt å samle inn penger til Right to Plays prosjekt 202020.

«100 i Korken» går ut på å samle 100 personer for en løpetrening der alle donerer (minst) 100 kroner hver. I 2016 endte giversummen på respektable 11.000 kroner. Målet er å få inn mer penger i år.

– Pengene går uavkortet til Right to Plays viktige arbeid med å bedre barns muligheter for lek og spill i vanskeligstilte områder i verden, og akkurat disse pengene vil gå til deres arbeid med å utdanne jenter i Midtøsten, sier Erlend Damon Stokke, som arrangerer treningen.

Akersposten har tidligere skrevet om Team Raske Gutter, som brødrene Erlend og Jesper Damon Stokke står i spissen for. Tidligere i år hadde de for eksempel besøk på trening i Holmenkollanlegget av verdens raskeste rulleskiløper.

Møt opp!

Dette skjer tirsdag: Oppmøte ved Midtstuen t-banestasjon mellom klokken 18.30 og 19.00 tirsdag 10. oktober. Kl. 19.00 starter felles oppvarming. Etter dette settes intervalltreningen i gang. Det blir 5 x 4 minutter med to minutters pauser.

– Dette er en trening som passer alle nivåer, og du løper i det tempoet du selv ønsker, forteller Erlende Damon Stokke til Akersposten.no.

Etter treningen blir det nybakte brød og boller til alle deltagere fra Team Raske Gutters samarbeidspartner, Baker Hansen, samt give aways og utlodding fra Dæhlie, Skiforeningen, Right to Play og Bull Ski & Kajakk.

– Bli med å løpe for en god sak. Right to Play og 202020 trenger deg! God form og noe godt å ta med hjem får du med som en bonus, avslutter Stokke.

All praktisk informasjon finner du på eventsiden til «100 i Korken,» på Facebook.

Har lyst til å bidra allerede nå? Penger overføres på forhånd, VIPPS til 97055020 eller til kontonr 1204.15.22486.

LES OGSÅ:

Har lett etter Thillie (4) i mer enn to uker

Kirkenær Ballettskole: Nye eiere og ny fremtid

Budsjett 2018: Slik vil han bruke 71 milliarder kroner

Følg Akerposten på Facebook

ANNONSE
Annonse