ANNONSE
Annonse

– Hvor sløv er det mulig å være?

Ganske sløvt? Juletrær kastet etter at hentetidspunktet i krysset Linhusveien/Nordengveien har vært for lengst. Skal de ligge der til neste år?

Hva rører det seg i hodet på dem som slenger fra seg juletrær etter hentetidspunktet for juletrær? Det lurer en Røa-mann på.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2017 kl 11:53

ANNONSE
Annonse

RØA: – Dette skjer hvert år, sier Ingar Storfjell til Akersposten.no etter at han nok en gang har kommet over flere juletrær som er hensatt i krysset Nordengveien/Linhusveien. På bildet ser vi at minst fem trær er kastet, og det på et tidspunkt som er ETTER at Renovasjonsetaten har vært der. Tidspunktene for henting har vært nøye varslet på forhånd, og det skulle ikke være mulig å tro at man har klart å levere innen fristen.

Storfjell skriver i meldingen til Akersposten.no at det onsdag 11. januar var hentedag i dette krysset.

– Selv om plassen var ryddet og tom for trær, så er det noen sløvinger som allikevel slenger i fra seg sitt tre etter denne fristen. Hva rører seg i hodet på disse? Disse trærne blir vel liggende til neste henting om et år skriver Storfjell, som har følgende forslag til dem som har bommet totalt på timingen: – Det er henting i dette nabolaget 14. januar, nærmere bestemt Trettebakken/Ekraveien.

Dermed er det mulig, kanskje i nattens mulm og mørke, å flytte avfallet sitt?

Her kan du for øvrig lese mer om henting av juletrær.

Les også:

Derfor blir det ikke skolerevy på Persbråten

Ullern-elever fant eldre-nisje

Søppelkrise: Oslo vest på klagetoppen

Rekordjulehandel på CC Vest

Følg Akersposten på Facebook her

ANNONSE
Annonse