Akersposten

Hvilken Røa-ildsjel fortjener oppmerksomhet?

Nå kan du komme med din egen Røa ildsjel-kandidat. Her er et knippe tidligere Røa ildsjelprisvinnere: Øverst: Henning Aamodt, Røa Fotball, og Pernille Leivestad, Voksenenga nærmiljøhage. Nederst: Wenche Wangen, Røa seniorsenter, og Elin Horn Galtung, tidligere leder for bydelsutvalget i Røa og Vestre Aker.

Hvem fortjener Røa ildsjel-prisen for 2020? Det er NÅ du kan komme med ditt forslag!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2020 kl 08:30

RØA: Hvert år samles handelsstanden på Røa, Røa Vel, Røa Idrettslag, Røa menighet og Akersposten og gjør litt ekstra stas på noen som har gjort noe ekstra for sine medmennesker det siste året. I fjor var det for eksempel menighetens organist Gunnar Petersen-Øverleir som vant prisen.

Ildsjelprisen deles vanligvis ut i forbindelse med åpningen av julen på Røa. Tidligere har Røa-folket vært samlet til underholdning på Røa torg med etterfølgende fakkeltog opp mot kirken, der det har vært sang og gang rundt et nytent juletre.

De siste par årene har riktignok torget vært under ombygging, og mange har sett frem til at det årvisse arrangementet igjen skulle starte på det nye torget. Noe arrangement blir det imidlertid ikke noe av i år, til tross for at torget da står klart. Korona-tiltakene gjør det umulig å arrangere noe, men det betyr ikke at ildsjelprisen ikke skal kåres.

For ildsjelene fins der ute, og kanskje har de vært ekstra viktige i det vanskelige året 2020. Vi vet at det i ditt nærmiljø er mennesker som gjør en ekstra innsats for dem rundt seg, og nå er det altså Røa-ildsjelen 2020 som skal få sin fortjente oppmerksomhet – og den lille statuetten som hvert år lages av gullsmed Fornebo hos Røa Gullsmed.

Utdelingen av Røa ildsjelpris skal – på én eller annen måte – finne sted lørdag 28. november. Nå ønsker juryen å få DITT innspill til hvem som fortjener prisen. Det kan være en enkeltperson, men også et lag eller en forening som har utmerket seg spesielt det siste året.

Send inn forslag med begrunnelse på epost innen 15. november 2020 til post@akersposten.no.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...