Akersposten

Hvilken ildsjel bør bli Årets Medmenneske 2016?

Hvem har gjort en ekstra innsats for nærmiljøet sitt i 2016? Hvem fortjener å bli kåret til Årets Medmenneske?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2016 kl 15:22

ULLERN/VESTRE AKER: Frem til 2013 stemte leserne til Akersposten og Ullern Avis frem «Årets Navn», en person som hadde gjort seg spesielt bemerket i nærmiljøet sitt. Når vi nå skal kåre en vinner for 2016, har vi endret navnet på kåringen til «Årets Medmenneske».

Det betyr altså at vi, altså Akerspostens lesere, skal stemme frem en verdig vinner for 2016. Vi har allerede noen navn på blokken, med personer som vi mener har gjort en solid innsats i nærmljøet sitt det siste året.

Tips oss!

Nå ber vi om din hjelp til å tipse oss om flere kandidater!

Kjenner du til noen som fortjener litt ekstra heder for sin innsats i året som nærmer seg slutten? Noen som har ofret tid og krefter på folk rundt seg? Vi vet alle om noen sånne, og nå er det altså tid for å få dem frem i lyset!

Innen 21. november må vi ha ditt forslag hos oss. Deretter velger vi ut de fire-fem kandidatene vi mener fortjener tittelen aller best.
Vinneren får, i tillegg til heder, ære og omtale på Akersposten.no, 10.000 kroner som skal gis til et godt, lokalt formål etter eget ønske.

Pengene er gitt av Møller Bil Oslo Vest.

Altså, har du en kandidat i hodet? Tips oss på tips@akersposten.no. Skriv noen linjer med begrunnelse for hvorfor akkurat denne personen fortjener tittelen Årets Medmenneske i Ullern og Vestre Aker 2016!

Vi vet at de oppofrende ildsjelen fins der ute. Hjelp oss å finne frem til dem!

Tidligere vinnere av Årets Navn, Ullern og Vestre Aker:

2013: Kristin Sæther Chandras, Bestum Strykeorkester
2012: Christian Vedeler, Ullern, gikk Norge alene på langs som 16-åring
2011: Eystein F. Husebye, Vinderen, for forslaget om nytt Vinderen-kryss
2010 Elly Christensen, Ullern seniorsenter, Ullern. Vestre Aker: Alf G. Astrup og Erik G. Tandberg, Gulleråsen stasjon-forkjempere
2009: Frank Aubert, Vestre Aker Skilag (Vestre Aker) og Frode Helland/Stein Ring Giske, Ullern IF
2008: Bo Callander, Bogstad kunstisbane (Vestre Aker), og Alf Gervin, Oslo Kajakklubb (Ullern)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...