Akersposten

Hvem eier disse pengene?

Hvem er Anne Lene og Vilde? Og enda mer interessant: Hvem er mottakerne til disse konvoluttene. Det står samme navn på det, men politiet har ikke klart å finne frem til eieren kun ved hjelp av fornavnet. Nå ber de om hjelp. Foto: Politiet

Politiet ønsker hjelp fra Akerspostens lesere for å løse mysteriet: Hvem eier disse konvoluttene med penger?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2018 kl 16:01

GAUSTAD: – Det er gjort en iherdig innsats med å prøve å oppspore den eieren, men pr. nå fremstår det som et lite mysterium hvem pengene tilhører. Vi har ringt, googlet og søkt i alt vi kan, sier politiet til Akersposten.

Derfor vender politiet seg nå til Akerspostens lesere for å få hjelp til å finne eieren. De forteller at de har et sterkt ønske om at eieren skal bli funnet.

Ifølge politiet er det relativt store summer penger i konvoluttene, og det kan det se ut som om pengene stammer fra en barnebursdag, og konvoluttene ble funnet fredag 16. mars i Gaustadalleen ved Forskningsparken på Gaustad.

Vet du noe om konvoluttene, ta kontakt med Akerspostens redaksjon på epost: tips@akersposten.no, eller ta kontakt på tlf 92695969. Etter mandag klokken 8 kan man henvende seg til Majorstuen politistasjon, tlf 02800.

Les også:

Martin skapte hysteri i eget renn

Minst 11 rådyr drept av løse hunder

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...