Akersposten

Hvem blir Røas Ildsjel i 2018?

Elin Horn Galtung er tidligere vinner av Røas ildsjelpris. Hvem bør vinne i år? Arkivfoto

Når Røa Vel, næringslivet på Røa og Røa menighet sammen skal finne frem til en verdig vinner at Røas Ildsjel 2018, ønsker de innspill fra deg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2018 kl 12:14

RØA: Dette skriver Røa Vel:

«Røa Ildsjel gis enkeltpersoner eller grupper som over tid med glød og energi yter eller har ytt frivillig innsats til prosjekter eller aktiviteter som er til glede og nytte for beboere i vårt distrikt.

Hvert år deler Røa Vel ut denne hedersbevisningen. Og det gjør vi med stor glede og stolthet! En ildsjel er en person som med brennende iver og begeistring går løs på oppgaver han eller hun holder på med i fritiden, ikke bare for seg selv, men for en gruppe mennesker - unge og eldre i vårt distrikt.»

Vant i fjor

I fjor var det Wenche Wangen som vant prisen. Hun er en allsidig, driftig og allestedsværende sterk drivende kraft i det meste av det som foregår på Røa Seniorsenter.

Kjenner du en person, et barn, en ungdom, eller en voksen eller kanskje en gruppe, som har stått ekstra på i løpet av dette året for nærmiljøet vårt i Røa-området? Eller for en gruppe mennesker i en forening? Røa Vel ønsker å hedre denne personen.

Det vil skje lørdag den 1. desember i forbindelse med åpningen av høstens tradisjonsrike, miljøskapende og viktige åpning av adventssesongen med tenning av det flotte juletreet utenfor kirken. Her vil vinneren bli satt pris på ved en tale og tildeling av diplom og en statuett.

– Vi er stolte av at vår flinke gullsmed Fornebo bruker sin fritid til å lage denne vakre statuetten som vinneren får til odel og eie. En stor takk til gullsmeden, sier vellets leder Anne Bjørnebye Vik.

Send forslag

Endelig valg av prismottaker gjøres av styret i Røa Vel i samarbeide med representanter fra næringslivet på Røa. Prismottaker blir presentert i Akersposten og på respektive hjemmesider og sosiale medier.

Send inn ditt forslag i dag via Røa Vels nettside eller Røa Vel på Facebook.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...