Akersposten

Hvem befinner seg i luke 5?

Esther Marie Lier, lederen for Ullern Frivilligsentral, er det mange som har foreslått som nominert til Årets Medmenneske i Akersposten 2016. Og det er hun!

Hun har gjennom mange år vist sitt varme engasjement for alle som har bruk for ekstra hjelp i Bydel Ullern, ikke minst flyktninger til bydelen. Nå er hun kandidat til Årets Medmenneske i Akersposten 2016.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 31.12.2016 kl 09:13

Akerspostens lesere kårer Årets Medmenneske 2016, og i romjulen presenterer vi de fem nominerte kandidatene. Årets Medmenneske i Akersposten 2016 er et samarbeid mellom Akersposten og Møller Bil Oslo Vest, og vinneren får 10.000 kroner som skal doneres til et godt, lokalt formål. I første uken av januar begynner avstemningen!

Esther Marie Lier:
Hun er gjennom mange år lederen for Ullern frivilligsentral, og da vi ba leserne til Akersposten om å komme med forslag til kandidater, ramlet den ene mailen etter den andre inn med Liers navn på. Mange setter stor pris på hennes utrettelige innsats for det frivillige arbeidet i bydelen.

Ester Marie Liers navn har vært med tidligere når Årets Navn i våre aviser har vært stemt over. Det viser at hennes innsats og engasjement for nærmiljøet og for dem som virkelig trenger en hjelpende hånd i Bydel Ullern.

«Jeg vil anbefale Esther Marie Lier på det sterkeste for hennes utrettelige og positive engasjement i frivillighetsarbeidet i Ullern. Hun er en positiv og glad ildsjel som hjelper mange i Bydel Ullern. Spesielt er hennes arbeid med integrasjon og språkopplæring for flyktninger i bydelen prisverdig,» sier en av forslagsstillerne.

«Hun viser en varme og omsorg for alle mennesker, og spesielt for flyktninger. En ildsjel av de sjeldne,» skriver en annen.

Esther Marie Lier er en sterk kandidat i kåringen av Årets Medmenneske i Akersposten 2016, som er et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo vest. I første uke av januar starter selve kåringen.

Hvem befinner seg i luke 1?

Hvem befinner seg i luke 2?


Hvem befinner seg i luke 3?

Hvem befinner seg i luke 4?

LES MER om Esther Marie Lier:
Bli med som Ullern-venn!

– De tar ting fort og er lærevillige

Flyktningefest begraver Montebello-myten

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...