ANNONSE
Annonse

Hvem befinner seg i luke 4?

Amina Yusuf er fersk mottaker av frivillighetsprisen i Bydel Vestre Aker for sitt frivillige arbeid på Hovseter. Nå er hun kandidat til Årets Medmenneske i Akersposten 2016. Foto: Vidar Bakken

Den sterke kvinnen har allerede mottatt en pris i desember. Nå er hun kandidat til Årets Medmenneske i Akersposten 2016!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.12.2016 kl 10:31

ANNONSE
Annonse

Akerspostens lesere kårer Årets Medmenneske 2016, og i romjulen presenterer vi de fem nominerte kandidatene. Årets Medmenneske i Akersposten 2016 er et samarbeid mellom Akersposten og Møller Bil Oslo Vest, og vinneren får 10.000 kroner som skal doneres til et godt, lokalt formål. I første uken av januar begynner avstemningen!

Amina Yusuf:

Minoritetskvinnene på Hovseter har virkelig fått en stemme – og et ansikt – i Amina Yusuf, som i desember mottok kulturprisen til Bydel Vestre Aker. Hun ble berømmet for sitt arbeid som foregangskvinne og en klippe i det forebyggende arbeidet blant barn og unge på Hovseter.

Hun ble i begrunnelsen for kulturprisen betegnet som en viktig samarbeidspartner for Vestre Aker familiesenter, som bygger bro mellom det offentlige og andre kvinner og barn som trenger hjelp. Hun er et forbilde som rådgiver, tolk, støtte og reservemor

Videre har Yusuf vært engasjert i politikk og mobilisert kvinner i området til å delta i debattfora og møter med både lokalpolitikere og politikere sentralt. Amina er en hverdagshelt som aldri klager eller ber om oppmerksomhet. Hun viser vei; hvor langt man kan gå med hjelp av egeninnsats for å integreres i Norge.

En sterk kandidat til Årets Medmenneske i Akersposten 2016 også, vil vi mene!

Du kan stemme på Amina Yusuf eller en av de andre gode kandidatene i kåringen som begynner her på Akersposten.no første uken av januar. Kåringen er et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo vest.

Hvem befinner seg i luke 1?

Hvem befinner seg i luke 2?


Hvem befinner seg i luke 3?

Les mer om Amina Yusuf her.

ANNONSE
Annonse