Akersposten

Hvem befinner seg i luke 2?

Anne Bjørnebye Vik, leder for Røa Vel, har hatt et svært aktivt år i Røa-folkets tjeneste. Nå er hun en av kandidatene i kåringen av Årets Medmenneske i Akersposten 2016. Foto: Fredrik Eckhoff

Hun har hatt veldig mange frivillig-jern i ilden i 2016, Røa-kvinnen, som klinket til med ny festival til og med på vårparten. Nå er hun kandidat til Årets Medmenneske i Akersposten 2016.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.12.2016 kl 10:30

Akerspostens lesere kårer Årets Medmenneske 2016, og i romjulen presenterer vi de fem nominerte kandidatene. Årets Medmenneske i Akersposten 2016 er et samarbeid mellom Akersposten og Møller Bil Oslo Vest, og vinneren får 10.000 kroner som skal doneres til et godt, lokalt formål. I første uken av januar begynner avstemningen!

Anne Bjørnebye Vik:
Allestedsnærværende Anne Bjørnebye Vik fra Røa har hatt et svært aktivt år. Hun er mest kjent for å være spydspissen i Røa Vel, som må være en av byens mest aktive velforeninger. I løpet av 2016 har Bjørnebye Vik og Røa Vel vist stor aktivitet og evne til nytenkning. I april frontet Bjørnebye Vik og vellet en helt ny type markedsdag på Røa, i samarbeid med lokalt næringsliv og det som kan krype og gå av lag og foreninger.

Resultatet var Vårfestivalen, som viste en imponerende bredde i det frivillige arbeidet som legges ned i Røa-området og i Bydel Vestre Aker generelt. At været viste seg fra en helt utrolig begredelig side, med sludd og halvannet plussgrad på denne vårdagen, ødela litt, men det kan vanskelig Bjørnebye Vik klandres for.

Da flommen august flyttet om på deler av Oslo vest i august, ikke minst på turveien i skogen ved Voksen, tok det ikke mange dagene før Bjørnebye Vik og vellet hadde samlet sammen et imponerende antall velvillige sjeler til en real dugnad som fikk fikset det slik at turveien igjen kunne brukes uten risiko for å havne i bekken.

Og ikke nok med det, hvem hadde en sentral rolle i gjennomføringen av årets utgave av Røarevyen og sitter i styret der? Jo, naturligvis, Anne Bjørnebye Vik. Et godt eksempel på engasjement i aktivitet som utelukkende er skapt for å underholde Røa-folk der altså.

Siste helg i november sto hun på Røa torg på vegne av Røa Vel og delte ut en pris til en Røa-ildsjel.

Men Anne Bjørnebye Vik er en altså litt av en ildsjel selv og har et hjerte som banker varmt for Røa. Hun er en verdig kandidat til Årets Medmenneske 2016, og kåringen, som er et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo vest, starter i første uken av januar.

ÅRETS MEDMENNESKE: Hvem befinner seg i luke 1?

Hvem befinner seg bak luke 3?

Hvem befinner seg i luke 4?

LES MER om Anne Bjørnebye Vik:
Mer frivillig blir det ikke

"Slik formes et Røa vi ønsker"

– Vi fikk gjort utrolig mye

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...