Akersposten

– Hva om det hadde stått om liv?

Mellom de to bilene nærmest i bildet var det faktisk ikke mulig å passere for en helt vanlig personbil. Hva om det var en utrykning? spør Akersposten-leseren som tok bildet. Han måtte snu. Foto: Privat

– Hva hadde skjedd om det hadde vært en brannutrykning, eller en ambulanse på vei til en akutt syk person? sier mannen, som kom over denne noe trange parkeringen i en boligvei på Røa nylig.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2020 kl 12:06

RØA: Mannen som sendte inn dette bildet til Akerspostens redaksjon, hadde ikke dårlig tid. Han måtte bare konstatere at mellom disse to bilene, som sto parkert på hver sin side av veien et sted på Røa, var det ikke mulig for ham å slippe forbi med en personbil av ganske gjennomsnittlig størrelse.

– Jeg lurer på hvordan han som har parkert sist av disse to, tenker. Kanskje han rett og slett ønsker å stoppe trafikken? spør tipseren. – Det var ikke noe stort problem for meg. Jeg hadde god tid og kunne kjøre en annen vei.

– Men hva om det hadde stått om liv? Hva hadde skjedd om det hadde vært en brannutrykning, eller en ambulanse på vei til en akutt syk person? spør mannen, som rett og slett ber folk om å se seg litt rundt når de setter fra seg bilen.

– Det kan jo være at dette var et forsøk på å bremse trafikken i den rolige boligveien. I så fall var dette en vellykket aksjon. Mange med meg måtte stoppe helt opp...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...