ANNONSE
Annonse
Akersposten

– Hva om det hadde stått om liv?

Mellom de to bilene nærmest i bildet var det faktisk ikke mulig å passere for en helt vanlig personbil. Hva om det var en utrykning? spør Akersposten-leseren som tok bildet. Han måtte snu. Foto: Privat

– Hva hadde skjedd om det hadde vært en brannutrykning, eller en ambulanse på vei til en akutt syk person? sier mannen, som kom over denne noe trange parkeringen i en boligvei på Røa nylig.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2020 kl 12:06

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

RØA: Mannen som sendte inn dette bildet til Akerspostens redaksjon, hadde ikke dårlig tid. Han måtte bare konstatere at mellom disse to bilene, som sto parkert på hver sin side av veien et sted på Røa, var det ikke mulig for ham å slippe forbi med en personbil av ganske gjennomsnittlig størrelse.

– Jeg lurer på hvordan han som har parkert sist av disse to, tenker. Kanskje han rett og slett ønsker å stoppe trafikken? spør tipseren. – Det var ikke noe stort problem for meg. Jeg hadde god tid og kunne kjøre en annen vei.

– Men hva om det hadde stått om liv? Hva hadde skjedd om det hadde vært en brannutrykning, eller en ambulanse på vei til en akutt syk person? spør mannen, som rett og slett ber folk om å se seg litt rundt når de setter fra seg bilen.

– Det kan jo være at dette var et forsøk på å bremse trafikken i den rolige boligveien. I så fall var dette en vellykket aksjon. Mange med meg måtte stoppe helt opp...