Akersposten

– Husk at dette blir prima vare!

Mustad Eiendom skal bygge luksusleiligheter på Lilleaker. Prislapp for den dyreste blir 34,5 millioner. Her viser prosjektdirektør Øyvind Arntsen og markedsdirektør Herman Dyrø stolt frem en illustrasjon som viser en av de fire lavblokkene i prosjektet Schlägergpården Hage. Foto: Reidar Martinsen

800 har allerede meldt sin interesse. Hvor mange av dem som sikler på toppleiligheten til 34,5 millioner, er usikkert – men de er neppe mange. Mustad Eiendom har likevel god tro på at perlen i prosjektet Schlägergården Hage på Lilleaker blir solgt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2019 kl 09:27

LILLEAKER: Ikke før øyner man slutten på byggeprosjektet Lilleaker Vest med sine 208 leiligheter og syv blokker, så åpner Mustad Eiendom neste måned sitt visningssenter for neste byggetrinn – Schlägergården Hage. Dette prosjektet består av fire mindre blokker med totalt 69 leiligheter. De vil variere i størrelse fra 43 til 264 kvadratmeter.

Prisene er ikke helt klare ennå, bortsett fra toppleiligheten. Det er imidlertid all grunn til å tro at ingen av leilighetene vil bli priset særlig under fire millioner.

Høy kvalitet

Prosjektleder Johan Selmer melder om stor interesse.

– Vi har nettopp bikket 800 interesserte som står på liste, sier han. Leilighetene legges ut for salg i løpet av første kvartal i år.

– 34,5 millioner er en heftig pris for en leilighet på Lilleaker?

– Jo, men husk at dette blir prima vare! Leiligheten vil gå over hele toppetasjen med fantastisk utsikt ut mot Oslofjorden. Og det er mer enn utsikten som blir flott både i denne, og de andre leilighetene, sier Selmer.

Fin utsikt på toppen av Schlägergården Hage. Men billig blir det ikke.

Direktør i plan- og prosjektavdelingen, Øyvind Arntsen, sier at markedet etterspør høy kvalitet.

– Vi ønsker med dette prosjektet å vise Mustad Eiendom fra sin aller beste side. Her blir det topp kvalitet på hvitevarer, fliser, parkett og så videre – og vi vil tilby tre forskjellige konseptpakker. På denne måten vil vi sette kunden virkelig i fokus, skape mer fleksibilitet og forhåpentligvis redusere tilvalgs-behovet, sier han til Akersposten.

Klar over nye byggetrinn

I naboblokkene Lilleaker Vest flytter etter planen de første inn i 3. eller 4. kvartal i år. Ikke lenge etter innflytting vil anleggsmaskinene gå løs på terrenget i nærmeste nabolag. Men akkurat det tror ikke Mustad Eiendom blir noe problem.

– Nei, alle som flytter inn var godt informert om dette byggetrinn 2 da de kjøpte seg inn i Lilleaker Vest, sier Øyvind Arntsen.

– Men må de da «konkurrere» med anleggsbiler ved inn- og utkjøring?

– Det blir for så vidt samme trasé for anleggstrafikken som i dag, men det blir bredere og mer oversiktlig. Vi tror det skal gå greit, sier direktør for markeds- og forretningsutvikling, Herman Dyrø.

Trafikale utfordringer

Akersposten har tidligere omtalt Lilleaker som et nærmest «evigvarende» anleggsområde, og som største utviklings-aktør av dem alle, føler Mustad Eiendom sterkt på de trafikale utfordringer som oppstår.

Slik vl Schlägergården Hage bli. Vi ser lavblokkene nærmest selve Schlägergården Kafé. Lilleakerveien til venstre hvor det blir nytt fortau med sykkelvei på begge sider av veien.

– Vi ser det ja, sier Arntsen. – Men vi tror også at folk vil oppleve positive sider etter hvert. Husk at vi har lagt all trafikk i Granfoss-tunnelen under et lokk og fjernet all støy herfra én gang for alle. I tillegg kommer det en flott park oppå dette lokket. Det tror vi bli attraktivt for folk på Lilleaker, sier han.

Attraktivt blir nok også Schlägergården Hage. De tre herrer i Mustad eiendom er i alle fall samstemte i at dette blir et av de flotteste boligprosjektene som legges ut på lang tid. Så får vi se hvor mange andre som er såpass enige med dem at de faktisk kjøper. Byggestart skjer så snart 60 prosent av leilighetene er solgt. En viss spenning er det nok også rundt spørsmålet om noen vil være med og sette prisrekord for leiligheter i Ullern.

Går alt etter den optimale planen vil vedkommende og 68 andre kunne flytte inn medio 2021.

Følg Akersposten på Facebook

Nyhetsbrev fra Akersposten

Meld deg på Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...