Akersposten

Høstjakta er i gang etter sjokkseier

Denne gjengen, vel i hvert fall nesten denne gjengen, dro til Oslo øst og ga seg ikke før tre poeng var i boks. Her fra tilsvarende oppgjør på hjemmebane før sommeren. De var sikkert like blide onsdag kveld! Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Noen må ha funnet på noe genialt i pausen på Valle Hovin, for i andre omgang skinte Røa-gutta, unnskyld, Røa-veteranene. Vålerenga-gutta fikk seg en på tygga!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2016 kl 11:42

RØA/VALLE HOVIN: Vi lovte våre lesere å følge opp Røa old boys M33 etter at vi nærmest ved en inkurie ramlet borti knokkelkampen deres på hjemmebane mot Vålerenga i mai. Den gang ble det tap, men onsdag kveld, på bortebane i flomlys, viste Røa-gutta en eventyrlig evne til aldri å gi opp. Nå er de plutselig med i tetkampen!

Vi innrømmer at Akersposten ikke tok turen over til østkanten for å oppleve kampen, men hva gjør vel det når vi får tilsendt dette grundige kampreferatet. Det er bare å leve seg inn i kampen. Heia Røa!

Til Valle Hovin for å revansjere tap

"Røa besøkte onsdag kveld Valle Hovin for å prøve seg mot tabelltopp VIF, som så langt er det eneste laget som har slått oss. I vårens kamp var VIF klart best og Røas 9 spillere (dette er 7er-fotball, red.anm.) var innstilt på en tøff kamp.

Røa stilte med Torry Karoliussen i mål, Jan Sport og Marius i forsvar, Yusuke Usui, Martin Speikland, Roger Bjørn Haugen og Vegard Nerheim på midtbanen og Anders Dahlberg Kristiansen og Alf Berton Kiil som spisser. Nei, vi spilte ikke med 9 spillere på banen samtidig…

VIF tok umiddelbart tak i kampen og hadde veldig mye ballbesittelse. Det tok heller ikke lang tid før de fikk første målet. Brudd i mot, og vi rakk ikke å løpe tilbake før ballen lå i mål. VIF fortsatte å ha ballen mye, og vi lå lavt, kanskje for lavt. Etter et gjennomspill på vår venstre side og lobb over Torry sto det 0-2, som også ble pauseresultatet.

Enige om litt høyere press

Pausepraten bestod av diskusjon rundt om vi skulle legge om og presse høyere. Vi ble enige om litt høyere press, men samme formasjon.
LES OGSÅ: Røa-karer var bønder for en kveld
Det tok ikke mange minuttene før vi fikk uttelling: Martin slo et frispark på bakre hvor Vegard kom på løp og la fint inn i feltet igjen til Jan, som fikk to forsøk og banket ballen i nettet! 1-2, og vi øynet håp om poeng.

Keeper på bærtur?

Vi fortsatte med å ligge litt høyere, noe vi kunne gjøre siden Marius og Jan hadde fått god kontroll på "Futsalstjerna" til VIF, som ble surere og surere. 2-2 kom etter fin gjennombruddspasning fra Vegard til Roger, som fikk tåa på ballen og styrte den via en VIF-legg i tomt bur. Keeper hadde funnet fram bærplukkeren.

VIF prøvde nå å gire opp for å ta tilbake ledelsen, men Røa holdt stand og i stedet for hjemmeledelse scorte Røa ennå en gang. Corner fra Roger hardt inn mot første hvor Jan kommer og beiner ballen i mål. 3-2 til Røa!

Nesten Liverpool-kopi

Akersposten skrev etter forrige kamp mot VIF at vi snakket om Istanbul og Liverpools opphenting i 2005, men den gang ble det med praten. Denne gang ble reprisen et faktum (selv om vi "bare" lå under 2-0 ved pause) og en kjempeinnsats av hele laget gjorde at VIF-gutta måtte innse at slaget mellom øst og vest endte med Røa-seier.

Det er nå 4 lag i toppen hvor bare 3 poeng skiller, så nå er høstjakta i gang!"

Og til deg som fremdeles henger med og nesten ikke kan vente på å finne ut av hvordan det går til slutt med våre helter, Røa old boys M33: Vi lover igjen å følge laget helt til mål i høst!

LES OGSÅ: Røa-karer var bønder for en kveld

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...