Akersposten

Hit flytter Røa-baker under ombyggingen

Driver av Baker Hansen på Røa, Elisabeth Blikstad, er i gang med å planlegge åpningen av midlertidig utsalg inne på Røa Senter. De er i gang onsdag morgen. Foto: Fredrik Eckhoff

Når bakeren på Røa nå pusser opp lokalene sine i noen uker fremover, betyr det slett ikke at de holder stengt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2018 kl 18:24

RØA: Du har kanskje allerede fått med deg at Baker Hansen på utsiden av Røa Senter har stengt dørene for å pusse opp? Siste åpningsdagen var påskeaften. Planen er at bakeriet åpner dørene igjen 24. april.

– Vi river alt, og det blir nytt gulv, nye sitteplasser og et mer moderne utrykk, sier driveren av bakeriet, Elisabeth Blikstad.

Mens oppussingen pågår, er det likevel mulig å skaffe seg det nødvendigste av kaffe og bakervarer, for inne på Røa Senter, på «torget» midt mellom Meny, Ark og Vinmonopolet, setter Baker Hansen nå opp en midlertidig avdeling. Utsalget åpner onsdag morgen.

– Her blir det brød, kaffe, en del hvetebakst og kaker. Det er faktisk ikke mange produktene vi ikke har, sier Blikstad. Her blir det åpent alle syv dagene i uken, fra klokken åtte om morgenen, søndager fra klokken 9.

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...