Akersposten

– Her møter jeg mange hyggelige mennesker som jeg kan le med

– Sosial kontakt er viktig for meg, og siden jeg er en veldig åpen person, opplever jeg at andre er åpne tilbake, sier Peter Wallace Magnus (31), Bydel Ullerns nye postbud.

Bydel Ullern har fått nytt postbud. Peter Wallace Magnus (31) har nylig fått stillingen etter at bydelen sa opp avtalen med Oslo Taxi. Peter har ansvaret for all postombæring i bydelen, og er tilstede i bydelsadministrasjonen i Hoffsveien to ganger i uken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

BYDEL ULLERN: – Jeg sørger for at posten kommer frem, sier Peter: – Jeg kommer til Hoffsveien to dager i uken med post, og bringer posten videre, til for eksempel rådhuset. Peter frakter posten videre i en elbil og sørger derfor også for at arbeidet skjer på miljøvennlig vis.

Peter begynte så smått i april, og nå er han på jobb for bydelen fra klokken 09 til 14 onsdag og fredag hver uke.

– Hvordan synes du det er å være postbud i Bydel Ullern?

– Jeg synes det er fint. Her møter jeg mange hyggelige mennesker som jeg kan le med. Sosial kontakt er viktig for meg, og siden jeg er en veldig åpen person, opplever jeg at andre er åpne tilbake. Det har jeg lært av min far, sier han.

Bereist ung mann

Peters far var ambassadør, noe som førte til at Peter og søsteren hans reiste mye som barn.

– Jeg snakker både spansk, fransk, engelsk, swahili og svensk, og bodde i Paris da jeg var 8 år, forteller Peter som fortsetter: – Jeg har måttet forholde meg til mange nye mennesker hele livet, og trives godt med å være sosial. Derfor er denne jobben spesielt bra for meg. Og jeg håper jeg gjør en så god jobb slik at jeg kan få jobbe tre dager i uken etter hvert.

– Hva gjør du på fritiden?

Jeg er veldig glad i musikk, og lager en del musikk når jeg er hjemme. Jeg planlegger blant annet å lage verdens største barnehjem for musikkinteresserte barn, og overskuddet skal gå til forskning på kreft, korona og malaria. Jeg har mye glede av å både lage og høre på musikk, jeg setter toner og bruker fantasien. Det liker jeg. Også har jeg sunget i kor i over 10 år. Min mor var musikklærer. Nå har jeg også blitt onkel til ei jente, og jeg skal være fadder. Det gleder jeg meg til.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...