Akersposten

«Her kan du høre gjenferdet fly forbi»

Illustrasjonsfoto

«Halloween-forestillingen bruker lyd og musikk fra flygler og kirkeorgel på nye, skumle og grøssende måter. Her kan du høre gjenferdet fly forbi, knoklene danser over pianostrengene og øsa til heksa skrangler i heksegryta. Du vil ikke bare høre dem, du vil også møte de fæle vesnene som bor i dette mørket. Er du klar? Hva tror du skjer med lyset du tar med deg inn?»

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 22.10.2020 kl 08:12

SKØYEN: Når Skøyen kirke inviterer barn i 8-12-årsalderen til Halloween-show, skal det være litt skummelt.

Og det skjer naturligvis på selveste Halloween, 31. oktober, som i år faller på en lørdag. Da blir det to forestillinger i kirken, kl. 16 og 17.

Det koster for øvrig en hundrelapp for billetten.

Litt skummelt

– Vi har bygd dette rundt musikken til Marianne Reidarsdatter Eriksen, vår kantor i menigheten. Dette blir litt skummelt, sier Asbjørn Håkonseth, trosopplæringsleder i Skøyen menighet.

– Vi bruker typiske halloween-karakterer, som hekser og gjenferd, og spiller på lys og mørke. Vi vil utforske den metaforen på en måte som likner litt på den måten kristen tradisjon snakker om lys og mørke, sier han.

PS! Når Akersposten snakker med ham onsdag 21. oktober, er omtrent halvparten av billettene solgt, så her må man kaste seg på hvis man skal være sikker på å få plass.

Her kan du lese mer om forestillingene og kjøpe billetter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...