Akersposten

– Her kan du gjøre kupp!

Vinderen markedsdager fra torsdag 1. september til lørdag 3. september. Her ser vi markedet så vidt i gang torsdag morgen. Foto: Fredrik Eckhoff

Tre dager til ende blir det liv og røre på Vinderen, når butikkene trekker ut i friluft og lokker med nedsatte priser på både nytt og gammelt.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.09.2016 kl 10:35

VINDEREN: Fra torsdag morgen til lørdag ettermiddag er det markedsdager på Vinderen, og som vanlig er Daisy Hiis hos butikken Daisy sentral i arrangementet. Hun mener at her er det muligheten til å gjøre gode handler.

– Det blir bare bedre for hvert år. Butikkene trekker ut, og det er opptil 50 til 70 prosent flere steder, sier Hiis, som forteller at også på nyheter og andre ordinære varer er det flere av butikkene som setter ned prisene med minst 20 prosent.

– Her kan du gjøre kupp! sier Hiis entusiastisk.

Selv har hun besøk av designeren Vibeke Stølen Andrup i disse dagene. Hun har drevet i 15 år som klesdesigner, med alpakka som spesialitet.

– For eksempel tynne og tykke strikkejakker, skjørt og sjal, klassiske strikkeplagg av høy kvalitet, forteller Stølen Andrup til Akersposten.no.

Av nyheter på Vinderen denne gangen, trekker Daisy Hiis frem at de nylig er åpnet pizzabutikk der Narvesen tidligere holdt til ved t-banen.

Markedsdager fra torsdag til lørdag på Vinderen altså.

Les også:

Hadde betydd mye å få tak i blidet av mor

Ørakergutta taper aldri

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...