Akersposten

Her kan barna finne ut hva de liker

Barna kan være både høyt og lavt på Røabanen lørdag. Foto: Røa IL

Gjennom tre timer med aktiviteter kan barna for eksempel få prøve bandy med de «store gutta», gå på rulleski med langrennsgruppa, måle hastigheten på fotballskuddet sitt, hoppe på AirTrack, løpe orienteringsløype, hinderbane og friidrett med allidretten og mye mer.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2018 kl 13:17

RØABANEN: Lørdag 9. juni kl. 11-14 er det klart for gratis aktivitetsdag på Røabanen lørdag 9. juni kl 11.00-14.00. Arrangementet er for alle barn mellom tre og 10 år.

På Aktivitetsdagen får barna prøve de fleste av Røa ILs aktiviteter, samt andre idretter, leker og nyinnkjøpt Air Track. Aktivitetene passer best for barn fra 3 til 10 år. Kiosken vil selvsagt være åpen, melder Røa IL.

– Arrangementet er støttet av Bydel Vestre Aker, og vi kan derfor tilby dette GRATIS til alle barn, sier daglig leder i Røa IL, Roger Bjørn Haugen.

Han håper at dette kan gjøre at enda flere enn vanlig kommer for å delta på aktivitetene.

– Vi ønsker ikke at begrenset økonomi skal hindre barn fra å drive idrett i Røa IL, og det samme gjelder for denne aktivitetsdagen. Derfor var det ekstra bra at idrettslaget i år fikk tilskudd, frivillighetsmidler, fra Bydel Vestre Aker til dette arrangementet, sier Haugen.

Barna kan altså for eksempel få prøve bandy med de «store gutta», gå på rulleski med langrennsgruppa, måle hastigheten på fotballskuddet sitt, hoppe på AirTrack, løpe orienteringsløype, hinderbane og friidrett med allidretten og mye mer.

Når alt er prøvd og man er fornøyd, blir det selvsagt premie til alle barna.

I fjor måtte arrangementet avlyses på grunn av veldig dårlig vær. Lørdag er det derimot meldt flott vær. Kanskje blir vannsprederen satt på også, ifølge Haugen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...